Damattan aile boyu tecavüz!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
tekirdag-aile-tecavuz.jpg

Damattan aile boyu tecavüz!

Damat, eşine tecavüz eden kayınpederinden öyle bir intikam aldı ki inanamayacaksınız...

Tekirdağ'da bir mermer fabrikasında işçi olarak çalışan 44 yaşındaki T.S., eşine tecavüz eden kayınpederinden intikam almak için kayınvalidesine ve baldızına tecavüz etti, küçük baldızını ise taciz etti. T.S. 3 kadının şikayeti üzerine tutuklanarak cezaevine konuldu.

50 yaşındaki H.Ü. 13 yıl önce T.S. ile evlenen öz kızı 30 yaşındaki A.S.’ye 12 yıl önce tecavüz etti ve daha sonra şikayet üzerine tutuklandı. 15 yıl ceza alan H.Ü. halen Tekirdağ Kapalı Cezaevi'nde cezasını çekerken, Eşiyle evliliğini sürdüren T.S. ise, iddiaya göre 2 yıl önce kendisinden 4 yaş büyük olan kayınvalidesi 48 yaşındaki H.Ü.'ye evinde zorla tecavüz etti. Yaşananları başkasına anlatması durumunda öldürmekte tehdit ederek birkaç kez daha zorla birikte oldu. T.S., yine iddiaya göre bu yıl içinde de evli baldızı A.D.’ye tecavüz etti ve olayı başkasına söylemesi durumunda öldürmekle tehdit etti. Kayınvalidesi ve baldızına tecavüzle yetinmeyen T.S., son olarak da küçük baldızı 17 yaşındaki T.Ü.'yü elle taciz etti.

‘ÇIPLAK FOTOĞRAFIN VAR’ DİYE ŞANTAJ
Geçtiğimiz hafta ise T.S., tecavüz ettiği büyük baldızı A.D.'yi telefonla arayarak elinde çıplak fotoğrafları olduğunu, kendisi ile birlikte olmazsa bu fotoğrafları internette yayınlayacağı söyledi.

Tehditlere daha fazla dayanamayan A.D. olayı annesi H.Ü. ve kızkardeşi T.Ü.'ye anlattı. Bunun üzerine anne H.Ü., damadının kendisine de tecavüz ettiğini, T.Ü. ise taciz edildiğini anlattı. Anne ve 2 kızı polis merkezine giderek T.S.’den şikayetçi oldu. Polisin, çalıştığı fabrikada gözaltına aldığı T.S. suçlamaları kabul etti.

‘İNTİKAM İÇİN YAPTIM’
Polise verdiği ifadesinde, eşinin öz babası tarafından tecavüze uğramasını hazmedemediğini belirten T.S, “12 yıl önce kayınpederim eşime tecavüz etti. Ben de kayınvalidem ve baldızımla birlikte olarak eşimin intikamını aldım. Ancak çıplak fotoğraflarla şantaj yapmadım. Ben kimsenin fotoğrafını çekmedim. Küçük baldızımı da taciz etmedim” dedi.

TUTUKLANDI
Polis teknik ekibi, T.S.'nın bilgisayarında yaptığı incelemede çıplak fotoğraflara rastlayamadı. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen T.S. ‘Tecavüz ve cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Okuduğumda şunu düşündüm kızı babasından zamanında şikayetçi olsaydı bu durum olmazdı diye düşünüyorum yanlışın üstü örtüldümü daha büyük yanlışlara sebep oluyor.içler acısı bir durum

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
tövbe tövbe ya bu nasıl bir şanssızlıktır Yarabbi kızcağız zamanında babasının tecavüzüne uğruyor buda yetmiyormuş gibi sapık cani bir kocanın eline düşüyor adam istediği kadar intikam desin onun kayınpederinden ne farkı var bence hiçbir farkı yok...
teşekkürler ilknurum:hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Okuduğumda şunu düşündüm kızı babasından zamanında şikayetçi olsaydı bu durum olmazdı diye düşünüyorum yanlışın üstü örtüldümü daha büyük yanlışlara sebep oluyor.içler acısı bir durum

Ayser abla şikayetçi olmuş zaten,babası tutuklanmış cezaevindeymiş.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Öyleyse bu adamın yaptığıda manyaklık kimi cezalandırmış karısına yapmış kötülüğü.hayata bakarmısın ruh hastası bir baba birde koca.böyle bir ailede çocuklar varsa o çocukların psikolojisi ne olur. Allah o çocukların yardımcısı olsun:sok

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
nasıl ya 12 yıl önce öz babası kızına tecavüz ediyor..Sonra adamın biri ile evleniyor tevevüze ugrayan kadının eşi hanımının annesine ablasına ve küçük kardeşine tecavüz ediyor..Lanet olsun böyle inşanlara lanet olsun !!!!

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bu nasıl bir adiliktir yaaa insanlar iyice insanlıktan çıkıyor karısının intikamını almışmış kim inanır buna Allah ım sen böylelirinden koru yarabbim pislik herif kadının anneside kızına tecavüz eden kocayla niye hala evli kalmış onuda anlamış değilim adam ilknurum benimde yüz ifadem aynı oldu canım:sok:sok:sok:sok:sok:sokpes doğrusu pes

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
kayınpederinden hiçbir farkı yok ama o baba nasıl babaymışta öz kızına tecavüz etmiş.
insanlar ne hale geldi ya inanamıyorum:sok:sok

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
gebersin adi herifler bunlar insan olamaz pis sapıklar lanet olsun böylelerine:sok:sok:sok:sok:sok:sok:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar