8 Kişiliktir.
Malzemeler:
2 Çorba kaşığı saf zeytin yağı
2 Çorba kaşığı un
2 Bardak süt
4 Çorba kaşığı damla sakızlı likör veya 3çorba kaşığı sek beyaz şarap
3 damla Damla Sakızı yağı
6 yumurta sarısı,hafifçe çırpılmış
3 adet fırında kızarmış kırmızı biber/püre haline getirilmiş
½ bardak gravyer peyniri
Tuz
2 Çay kaşığı fesleğen,doğranmış
2 Çay kaşığı taze kekik
7 yumurta akı
Taze öğütülmüş karabiber(damak zevkine göre)
Kaynakça : Damla Sakızı
Malzemeler:
2 Çorba kaşığı saf zeytin yağı
2 Çorba kaşığı un
2 Bardak süt
4 Çorba kaşığı damla sakızlı likör veya 3çorba kaşığı sek beyaz şarap
3 damla Damla Sakızı yağı
6 yumurta sarısı,hafifçe çırpılmış
3 adet fırında kızarmış kırmızı biber/püre haline getirilmiş
½ bardak gravyer peyniri
Tuz
2 Çay kaşığı fesleğen,doğranmış
2 Çay kaşığı taze kekik
7 yumurta akı
Taze öğütülmüş karabiber(damak zevkine göre)
Kaynakça : Damla Sakızı