Dedikodu yapanları kınıyorum

Tepki
64
yapacak hiç bir işi olmayan ne kendine nede çevresine faydası olmadan cahilce oturup şu bunu almış bu şöyle demiş şu bunu giymişle ömrünü geçiren fesatlığıyla kendini yiyen dedikoducuları şiddetle kınıyorum

Tepki
8.216
Türk milletının en önemlı ozelliğidir dedıkodu maalesef erkeklerımız bıle dedıkodu yapmayı sever olmuş aslında çok ayıp bırşey kımsenın hayatı kımseyı ılgılendırmezki...

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
aynen ama ülkemizde o kadar çok cahil insan varki ama bazen cahil olmayanlar bile dedikodu yapar oldu içlerinde oluyor böyle şeyler çok kötü ya fesatlık içlerine işlemiş bunların

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
dedikodu yapanlara ben de acıyorum. ve şu sözü eklyorum..Küçük insanlar insanları konuşur.Büyük insanlar olayları konuşur..başkalarını konuşacağınıza kendinize dönün bir bakın diyorum..

OP
süslü
Tepki
64
Ayrıca dedikodu yapmak kul hakkıdır ve kul hakkı affedilmeyen günahtandır.Müberek ramazanda dedikodu yapanları kendini düzeltmeye davet ediyorum ve bu protestoyu destekliyorum.

evet canım çok haklısın ama zaten bu insanlarda biraz allah korkusu olsa yapmazlar kul hakkını düşünen kim sadece dedikoduyla kalsalar kul hakkıyla geçinen o kadar insan varki allah onlardan uzak tutsun bizi

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
evet canım çok haklısın ama zaten bu insanlarda biraz allah korkusu olsa yapmazlar kul hakkını düşünen kim sadece dedikoduyla kalsalar kul hakkıyla geçinen o kadar insan varki allah onlardan uzak tutsun bizi

amin canım ve ben de katılıyorum ve allah korusun bizi.Dedikodulardan ve yapanlardan korusun inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar