Benim bir tane var ama yazmam :dedikodu:
Sanirim olumsuz seyleri yazacagiz öyle mi?
benim öyle bir huyum varki kötü sözü davranışı affetsem bile unutmuyorum ,var öyle birkaç tane ,üff ayben yaramı deştin yaww
benim öyle bir huyum varki kötü sözü davranışı affetsem bile unutmuyorum ,var öyle birkaç tane ,üff ayben yaramı deştin yaww
aynen bende sizin gibiyim
Annem bana kızdığında gerçekten çok kırıcı oluyor. Eski sevgilimin de kırdığı zamanlar çok olmuştu. Yani bir çok var aslında, insanı en çok sevdiği en fazla kırarmış bu çok doğru.
yıllar önce görümcem bana karnı içine kaçık dedi,balık etiyim gösteriyorum olmayanlar ne yapsın dedi...zayıflığımla dalga geçmişti ,şimdi desin bakalım görelim o zayıflık kalmadı ki@ferah
Canım
konu olarak can alıcı bir konu ama
hani anlatırsak kimbilir belkide daha hafif hissedecez kendimizi
bu biraz zor ama en azından denemeliyiz ne dersin ?
yıllar önce görümcem bana karnı içine kaçık dedi,balık etiyim gösteriyorum olmayanlar ne yapsın dedi...zayıflığımla dalga geçmişti ,şimdi desin bakalım görelim o zayıflık kalmadı ki
@lajoie
Biz bayanlar bu konuda kısmen de olsa birbirimize benziyoruz
tabiki konu sevdiklerimizin bize söylediği incitici sözler olunca aktarması çok hemde çok zor
ne bileyim kimi eşinden
kimi ailesinden
kimi evlatlarından vs vs
var işte unutamadığımız bir kaç söz hem de hiç haketmediğimzden sözler
offff ki offff
ha bu arada aramıza hoşgeldiniz
ne yapayım daha 20 yaşındaydım o zaman demekki çok zoruma gitmiş,şimdi olsaaaa çok da tın
bende suruyle hangı bırını yazayım amannnn en ıyısı sallayayım gıtsın dımı ayben abla
yıllar önce görümcem bana karnı içine kaçık dedi,balık etiyim gösteriyorum olmayanlar ne yapsın dedi...zayıflığımla dalga geçmişti ,şimdi desin bakalım görelim o zayıflık kalmadı ki
Burnuma kıskançlık kokuları geldi ferah
Karnı içine kaçıklık bi iltifat olmalı bence hehe