Dekorasyonda Sihirli Dokunuşlar!

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225

Salonunuzda değişiklik yapmak istiyorsunuz ama fazla masrafa da girmek istemiyorsunuz. Dekoratif yastıklarla odanıza bambaşka bir hava katmaya ne dersiniz?

Tüm kadınlar detayları sever. Küçük bir yastık salonunuzun havasını değiştirecek risksiz bir dekorasyon öğesidir. Olur ya sıkılırsanız pek ala yastığınıza kendiniz bile yeni bir kılıf dikebilirsiniz. Hem bu değişikliğinizin evinize gelen misafirler tarafından fark edilmemesi de neredeyse imkânsızdır! Zira bellerine destek olacak rahat bir yastık elbette misafirlerinize de konfor sunar.

İşte, Yüksek Topuklar’ın sizin için yastık önerileri!

Koltuklarınız Tek Renkse

Renkli ve farklı boylarda yastıklarla koltuklarınıza renk katabilirsiniz. Koltuklarınızla kontrast oluşturacak renkler tercih ederseniz yarattığınız etki güçlenecektir. Eğer koltuklarınız sarı, kırmızı, turuncu gibi sıcak renklerdeyse mavi, mor gibi soğuk renkleri olan yastıkları tercih edebilirsiniz. Elbette soğuk renk zeminine sahip koltuklara sahipseniz de sıcak renklerde yastıklar seçmenizde fayda var.

Koltuklarınız Desenliyse

Düz renkli ve büyük yastıklar seçebilirsiniz. Böylece yastıklarınız da kendilerini gösterebileceklerdir. Eğer sade dekorasyon öğelerinden hoşlanmıyorsanız köşeleri tüllerle, ipten şeritlerle süslü yahut üzerinden iri düğmeler olan yastıkları tercih edebilirsiniz.

Kanepeler İçin

Farklı boylarda yastıklar seçebilirsiniz. Hem böylece her gün dilediğinizce farklı kombinasyonlar yaratabilirsiniz.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Çok basit gibi görünüyor ama yastık gerçekten dekorun havasını değiştiriyor.Yastıklar herzaman vazgeçilmezim olmuştur :sirin:

Teşekkrürler konu için canım -rgulu

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Evin gerçekten havasını değiştirdikleri muhakkak ama ben fazla yastık kullanmayı sevmiyorum. Sürekli uyku çöküyo üstüme :deli:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Evin gerçekten havasını değiştirdikleri muhakkak ama ben fazla yastık kullanmayı sevmiyorum. Sürekli uyku çöküyo üstüme :deli:

:hihi: Oda güzel canım.Bende yastık hastasıyım.Dekoruma uygun yastıklarım mutlaka vardır koltuklarımın üstünde.Buara uykuya okadar çok ihtiyacım olmasına rağmen yastık gördüğümde aklıma uyku gelmezdi ama bundan sonra gelicek çünkü seni hatırlayacağım :hihi:

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Gerçekten öyle nerde yastık görsem vurup kafayı uyumak istiyorum bütün enerjim geçip gidiyo kedi gibi kıvrılıveriyorum :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar