Dekoratif Duvar Kaplama

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Duvar kağıtları, steckerlar derken şimdi de duvar dekorasyonunda dekoratif duvar kaplama ön plana çıkmaya başladı. Evlerinde yenilik, değişiklik arayan ve fark yaratmaya çalışan pek çok kişi günümüzde dekoratif duvar kaplamalarına yöneldi. Dekoratif duvar kaplama boya, ahşap, taş vs gibi malzemelerle yapılabilmektedir. Monte edilmesi ise son derece basittir. Dekoratif duvar kaplama fiyatlarına gelince sizi hiç korkutmasın çok da pahalı değildir. Hemen her bütçeye uygun duvar dekorasyonu mevcuttur. Siz yeter ki evinizde yenilik yapmak isteyin. Bu alanda faaliyet gösteren pekçok firma mevcuttur.

duvar-dekorasyonu.jpg

Oturma odanızın ya da salonunuzun duvarının bu şekilde olduğunu hayal edin ne kadar güzel olurdu değil mi?

dekoratif-duvar.jpg

Yukarıdaki dekoratif duvar kapkamaya tasarım yönüyle oldukça benziyor. Ama sanki bu daha şık.

dekoratif-duvar-kaplama.jpg

Duvarlar artık daha modern daha estetik.

dekoratif-duvar-kaplama-2.jpg

Ofis ya da evinizin duvarına böyle bir dekor verebilirsiniz.
dekoratif-duvar-kaplama-3.jpg

Çok harikalar.

Alıntıdır.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Bende salon ve yatak odamın bir duvarını ithal kağıtla kaplatmak istiyorum, boya istiyorum bakalım:)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Bende severim böyle değişik şeyleri oymalar desenler duvar dövmeleri falan güzel fikirler gerçekten...

Tepki
72
Benim yatak odamda , oturma odamda, salonumda ve mutfagimda var. gercekten cok farkli ve cok hos duruyor.
gelen misafirler sasiriyor ben ileride duvar kagidi düsünenlere bi deneyin derim valla
yalniz tek bi duvar yada kücük bi bölüm ve kagida uygun bir boya sahane oluyor:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar