Deli Saraylı 'Ata'yla başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Deli Saraylı 'Ata'yla başlıyor

Genç oyuncu Şaban Akgün, dizinin ilk bölümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak

552743_detay.jpg

Show TV'nin iddialı yapımları arasında gösterilen 'Deli Saraylı'nın ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Çetin Tekindor'la kamera karşısına geçen Perran Kutman'ı 4 yıl sonra TV'ye döndüren dizinin ilk bölümünün ilk sahnesinde de izleyici büyük bir sürprizle karşılaşacak.

GİZLİ GÖREV
Melis Birkan, Kenan Ece ve Özge Özpirinççi’nin de rol aldığı 'Deli Saraylı'da Mustafa Atatürk'ü Şaban Akgün canlandıracak. Tüm Türkiye'de yapılan aramalar sonucunda İzmir'de bulunan oyuncu Şaban Akgün'ün hayat vereceği Ata, ilk bölümde cepheden cepheye koşan ve askerlerin yarasını saran hemşire Perizat'a (Perran Kutman) gizli bir görev verecek. Atatürk'ün verdiği çok özel ve gizli görevi cesareti ile üstlenen Hemşire Perizat bir anda kendisini özel olarak oluşurulan bir ekip ile birlikte Deli Saraylı Konağı'na yerleşecek. Dizide Çetin Tekindor da Atatürk'ün en sadık yaverlerinden biri olan Mirliva Hüsrev'i canlandıracak. Mirliva Hüsrev, konakta uşaklık yaparak askeri kimliğini saklayacak.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
şu an tvde bu dizi açık arkam dönük olsa da tvye duyuyorum ama bişey anlamadım:)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben seyrettim beğendim o sahneyi yeniden seyretmek için dizinin tekrarını bekliyorum .Perran Kutmanı o sahnede seyredince değerli öğretmenim Hatice Alpay aklıma geldi o l2 yaşında Atayı görüşünü sık sık anlatırdı bize l969 yılı idi benim öğrencilik yıllarım :aglayan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar