GÜZEL OYUNCU DEMET EVGAR PLATİN SARISINA BOYANMIŞ KISACIK SAÇLARIYLA BOY GÖSTERDİ.
"1 Kadın 1 Erkek" dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Demet Evgar yeni imajıyla hayranlarını çok şaşırtacak.
Geçtiğimiz akşam 3'üncü Yeşilçam Ödülleri'ne katılan Demet Evgar platin sarısına boyanmış kısacık saçlarıyla boy gösterdi. Yeni "punk" modeli saçlarıyla kendisini eğlenceli hale getirdiğini söyleyen Demet Evgar sevgilisi Sertaç Özgümüş'ün müzik grubuna albüm yaptığı haberleriyle ilgili konuştu.
"Aşk ve işi karıştırmıyorum"
"Nitelikli çoğunluğa alternatif işler yapmak için Multitap Music adlı şirket kurduğum doğru" diyen Demet Evgar "electro-clash" tarzı albümü çok beğendiği için sahiplendiğini bu yüzden şirket kurarak piyasaya çıkarmayı tercih ettiğini söyledi. Sevgilisinin yapımcısı olan Demet Evgar "Aşk ve iş bir arada iyi gidiyor aşkı işe yansıtmıyorum" dedi.