Demet kendini topluyor

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Demet kendini topluyor
Bir dargın bir barışık olduğu eski eşi Önder Bekensir’le önceki gün İstinye Park'ta alışverişe çıktı

544036_detay.jpg

Şarkıcı Demet Akalın ve boşandığı eşi Önder Bekensir, önceki gün İstinye Park’taydı. Kate Norton’un yazdığı ‘Riverton Malikanesi’ isimli korku romanını ve 1997 yılında çıkardığı ‘Sebebim’ isimli kendi albümünü satın alan Akalın, “Albümlerim arşivimde yok. Gördükçe topluyorum” dedi. Öte yandan bu yaz gündemden hiç düşmeyen seksi şarkıcının ABD’- ye gideceği öğrenildi. Boşanıp barıştığı eşi Önder Bekensir ile bayrama kadar ABD’de olacağını belirten Akalın, New York, Miami, Los Angeles ve Las Vegas’ı gezecek. Akalın, uzun zamandır böyle bir tatile ihtiyaç duyduğunu, ramazan dolayısıyla fırsatı değerlendireceğini belirtti.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
herşey bi yana makyajsız filan ne kadar yaşlı görünüyor:sok

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
:sokay cok yasli göründü gözüme korkmadim desem yalan olur:sok
:dertli:bu kadinin sagi solu hic belli olmuyo simarik ukala:dertli:
:kahve:bir bosanip bir barismayida moda haline getirdi:kahve:
bikac parcalari haricindede sevmem

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tipe gel ya :dertli: Kokoşlar gibi :dertli:

Buna evlilik yaramıyor zaten, dost hayatını ilke etmiş biri :kahve:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
Tipe gel ya :dertli: Kokoşlar gibi :dertli:

Buna evlilik yaramıyor zaten, dost hayatını ilke etmiş biri :kahve:

tipe gel ya boşverdemedi arinam ne güzel bir söz hoşuma gitti
kadın birde hep göz önünde normal vatandaş yapsa bunların yaptığını kimbilir neler derler kötü örnek bunlar çocuklarımıza bunlar

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bunların yaşadığı hayatı içimizden biri yaşasa dışlarız konuşmayız bile ahlaksız die sanki bunlar yapınca doğal geliyo dimi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aynen valla ablacım. :eek:
İlknurcum, gerçekten de öyle. Yani bunlardaki nasıl aile onu anlamıyorum :sok

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
her şeyi söyleriz belkim selam bile vermeyiz ama var ya artık göre göre kanıksamaya başlıycaz yabancılar gibi normel görmeye baksana hemen hemen bütün dizilerde kızlar evlenmeden ilişkiye giriyorlar ve hamile kalınca evleniyorlar ve bu diziler çok kötü örnek gençlerimize çok üzülüyorm ne olucak halimiz:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ah ablam sorma valla ya. Çocuk yapmaya korkuyorum :kahve:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bunlar yabancılara özeniyolar sanırım ya zaten ben bunları başka bi dünya da gibi bakıyorum normal insan olarak görmüyorum gerçekten yani Türkiye nin gerçeklerinden çok uzaklar böyle bakıyoruz filan ama normal değiller yani ama olan bunu ayırdedemeyen gençlere oluyor bunları örenk alıyorlar....bunlarınki hayat mı para var herşey ellerinin altında ama eminim çoğunun iç huzuru yok

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
her şeyi söyleriz belkim selam bile vermeyiz ama var ya artık göre göre kanıksamaya başlıycaz yabancılar gibi normel görmeye baksana hemen hemen bütün dizilerde kızlar evlenmeden ilişkiye giriyorlar ve hamile kalınca evleniyorlar ve bu diziler çok kötü örnek gençlerimize çok üzülüyorm ne olucak halimiz:(

zaten beni en çok endişelendiren dizilerin bu tutumu çok kötü yani....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bunların hepsi Amerika vb. gibi ülklerdeki şarkıcıların taklitleri işte. Onlar ne yaparsa bunlar da aynılarını yapıyorlar. Özentiler.:eek:

G

guzelcem

Misafir
bu kadın küflenmiş kaşar peyniri gibi aşırı kaşarlanmış ALLAH yüzünden nuruda almış nasıl yaşarsa öyle ölür bunlar toplumumuzun yüz karası ahlaksız iffetsiz ve aile türk kültürümüzü bozan hayvan gibi doğup asalak gibi yaşayanlar:alsana::sok:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar