Deprem Beni İlgilendirmiyor

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
volkan-konak3_640.jpg

Volkan Konak, bu sözüyle şok etkisi yarattı...

Ünlü şarkıcı Volkan Konak önceki akşam Arnavutköy'de dostlarıyla yemek yedi. Bir ara yemeği bırakıp dışarı çıkan Konak, çorap satan kızla çiçekçiye 100 TL bahşiş verdi.

Gecenin sonunda gazetecilere, "Ben sanatçı değilim, müzisyenim, sorularınızı sanatçılara sorun" diyen ünlü şarkıcı, "Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?" sorusuna, "Deprem beni ilgilendirmiyor" diyerek etraftakileri şoke etti!

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Eğer böyle bir cümle söylediyse açıklamasını da yapması gerekiyor.
giderek sempatim azalıyor buna...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Biraz asabi, gazetecileri sevmedigi icin onlara böyle bir cevap vermis olabilir heralde?

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
volkan-konak3_640.jpg

Ünlü müzisyen Volkan Konak "Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?"sorusuna, "Deprem beni ilgilendirmiyor" şeklinde çıkan haberlere açıklama getirdi

Konak şunları söyledi; "Deprem için ben böyle bir şey söyleyebilir miyim? Deprem Sibirya'da da olsa benim için aynı Van'da da olsa aynı.. Kesinlikle böyle bir konuşma olmamıştır"

Konak, son soru olarak muhabirin son günlerdeki gündemi sorsak sorusunu magazin gündemi olarak algıladığını tepki olarak yok cevabını verdiğini , tam arabasına binerken muhabirin sorusuna devam ederek 'deprem' sorusunu duymadığını bir önceki soru olarak algıladığını söylerken daha önce yok diyerek reddettiği soruyu ilgilenmiyorum cevabını vererek tekrar yenilediğini söyledi.

Bu haber ile ilgili "Bu haber magazinci yavşaklığıdır" diyerek haberi yapan tek kişiyi belirttiğini söylerken bu tip özel konularda benim karakterimi yanlış lanse eden söylemlerimi toplumsal negatif simgesel hale getiren kişiden bahsettiğini açıkladı.

Doğru haber yapan, doğru söylemler kullanan beni toplumsal konularda olduğum gibi yansıtan doğru bakış açılarına, doğru kalemlere sonsuz saygım var açıklaması yaptı.

Volkan Konak günler öncesinden planlanan 3 Kasım Perşembe günü İstanbul Harbiye Kongre Merkezi'nde Gideriz Van'a Doğru Türkülerimiz Van için yardım konseri kapsamında sahne alacak olması yanlış yorumlanmış haberlere de bir cevap niteliği taşıyor.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
şarkılarını begenirdim gözümden düştü ..ne kadar bencilce söylenen bir söz olmuş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar