Depresif Ev Hanımları Kulubü..

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
birçok batı ülkesinde iş olarak kabul edilen ve sigortası olan statü.
evi çekip çeviren insan,
dunyanin en zor meslegini, sosyal haklar olmadan, maassiz, ikramiyesiz, ustelik de surekli ukalalik yapan, para kazandigini yuzune vuran bi adama ve muhtemelen simarik cocuklara karsi icra etmeye calisan kadin turu...
teknolojinin ileri medineyetler seviyesine erishmedigi donemlerde kullanilan; camashir makinasi, bulasik makinasi, elektrikli supurge ve gundelikci kiraz hanim in yaptiklarini toptan yapabilen cok fonksiyonel mumtaz bayan sahsiyet.

bütün bunlar birleşince DEPRESİF olmamak elde mi acep?

desperate hausewıves dan türeyen bir kulüp işte.ev kadınları buraya .çalışıp da işe ara vermiş ev kadınları buraya...evde olmaktan sıkılanlar buraya ..üşütmeden önce bir kez buraya

demmaypost41158667329kqqw4.gif

depresif-hastalik-hastalari-depresif-kadinlar-fibromiyalji-super-kadin-hastaligi.jpg

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
bu karikatüre bayılıyorum hahah
herşeyi anlatıyor aslnda

klasik bir söz var evhanımlığı nanakör bir meslek diye

biraz bakış açısına bağlı bence ,aslnda yıllar içinde bizler için çok kolaylıklar icad ettiler sağolsunlar bu toplumun önde gelen erkelkeri sırf bizim iyiliğimiz için:dil:
işlerimiz hafifledi,gel görki hanımların istediği sanırm küçük bir takdir ve teşekkür :kupa:

eğer bunu alamadysanız depresif olam durumu gayet normal :dusun:

OP
rüzgar gülü

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Kesinlikle katılıyorum canım sana... :eek:Tamam herşeyin makinası çıktı ama o makinanın çalışması için yine bizler el atıyoruz. Mesela ben bulaşık mak. yerleştirmek ve boşaltmasından nefret ediyorum ama mecburen yapmak zorundayız. Aynı şekilde elektrik süpürgesinide çalıştırmamız gerekiyor.. Yani aslında şunları üretenler birde robot üretselerdide işler daha da kolay olsaydı :dil: değilmi yani...:dusun:
Bizlerde işte pc nin başında günümüzü geçirirdik :sigara:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
çalıssakta ev işlerindenn kurtuluş yok herşeyin makinası olsada yine zor yine zor mesela kirli çamasırı bi taraftan koyduğundadiğer taraftan temiz ve katlanmış şekilde çıkma ama hemen bi kaç saniye içinde sonraa tencereni,n içine bütün bütün sebzeleri koysak o yemek olsa kendiliğinden yatak kendi kendini düzeltebilecek bi sisteme sahip olsa bulaşıkları makinaya dizmek sorun değil de yıkanınca kendi kendine dolaplara yerleşşeler başka bişey istemem şu hayattan:)))):kupa:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
erkek dışarda çalışıp evine gelip ayaklarını uzatıp parmakları kas yapıyor adeta kumanda elinde ama kadın dışardada çalışsa evin bütün işi gücü yemeği vs omuzlarında birde üstüne çocuklar kadının resmi tatili yok izini yok bunun karşısında bir takdir anlayışta yok genelleme yapamam tabiki ama rahmetli duygu asenanın kitabındaki gibi aslında KADININ ADI YOK

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
yemek ve bulaşık konusunda kızımla benim geliştirdiğimiz pantendini almay düşündüğümz bir yöntem bulduk

bu yöntemi bulmaya bizi iten en önemli sebep:findik: ise hadi yemeği yapıyoruz ,sofrayı hazırlıyoruz
sora çabucak yenilip bitiyor ve geri kalan bulaşıklar çok sinir bozucu oluyor:ates:

dedik ki şöyle bişy olsa bir masa örtüsü ve üzerine monta edilmiş tabaklar
yemek zamanı bu üründen hemen bir tane çıkarıp masaya serip üstünde tabak ,çatal ,kaşık her şey var
yemek bitimindi toplayıp direk çöpe

tabi bu ürünlerden ailedeki kişi sayısına göre üretilebilir
o gün kaç kişiysek okadr kişilik örütü çıkarıyoruz

şuan üretimini yapamıyoruz ,maliyeti daha iztediğimiz fiyata indiremedik:eller:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
hülya beni hemen sipariş listesine yaz:)) ama tencerelerde olsun örtünün üzrinde onlarda çöp:))

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
benide alın aranıza:dertli:
depresif,depresyon kavramlarına şu aralar çok yakınım
depreşe depreşe sürüyor hayat:dertli:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
hülya beni hemen sipariş listesine yaz:)) ama tencerelerde olsun örtünün üzrinde onlarda çöp:))
tamam aldım listeye
tencere konusunda daha birşey düşünmledik ,ya yemek yapmak masa toplamak ve bulaşık yıkamanın yanında daha zevkli bir olay
bir süre daha tencere yıkayalım o yüzden:panter:

tabiki talebe göre ürün geliştirilecektir:sok

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
benide alın aranıza:dertli:
depresif,depresyon kavramlarına şu aralar çok yakınım
depreşe depreşe sürüyor hayat:dertli:
ev hanımı olamk zaten sürekli tetikleyici bir sebep
şu nu söyleyim depresyona girsende ev işleri hiç tınmıyor bizi:ates:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
offf zaman geçmiyo evdeki işler kafamda dolanıp duruyo amannn ev işi olmasa hayat ne kadar güzel olurdu:gitme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar