Dermosingold sivilce kremini mutlaka deneyin

berna

Yeni Üye
Tepki
3
DermosinGold Sivilce Kremi; ciltde ortaya çıkan yağ bezleri hastalığının giderilmesinde etkilidir ve sivilcelerin oluşmasına neden olan yağlanmaya karşı cildi dengeler. Cilt altında oluşan ve cilt bozukluklarına neden olan sivilceyi (iltihabı) kısa sürede ve iz bırakmadan kurutmasına yardımcı olduğu gibi cildin yapısını güçlendirir ve sivilce oluşumuna neden olan bakterileri yok eder. Yeni sivilce oluşumunu engeller.
Genellikle sivilce adıyla bildiğimiz akne, özellikle genç yaşlarda en sık rastlanılan cilt problemlerinden biridir. DermosinGold Sivilce Kremi geliştirdiği %100 doğal yeni formulüyle ciltte oluşan sivilceleri kurutur, sivilce lekelerini azaltır ve sivilce oluşumuna yol açabilecek etkenlere karşı kalkan görevi yapar. DermosinGold Sivilce Kreminin aktif maddesi olan Alp-Sebum klinik olarak yapılan araştırmalar sonunda; sivilcelerin büyüklüğü ve gözeneklerin görünümünü azalmakta önemli bir etkiye sahip olduğu çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Ben denedim arkadaşlar faydasını gördüm sizede tavsiye ederim

R

Rosie

Misafir
sivilce ilaçları bana pek fayda etmiyor ya yine de çıkıyor az da olsa ama ihtiyacım oldugunda deneyeceğim canım çok sağol

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar