Derya Tuna yıkıldı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

İbrahim Tatlıses'in 'Ana Kraliçem' dediği oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna, nikah haberini duyunca şok geçirdi.

30yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna olayı cep telefonundan öğrendi. Bu özel görüntüler sadece Star Tv'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' tarafından görüntülendi. Zekeriyaköy'de arkadaşlarıyla kebapçıda otururken haberi alan Derya Tuna'yı yanındaki arkadaşları teselli etti. İbrahim Tatlıses'in nikâhından cep telefonuna gelen fotoğrafı görünce gözleri dolan Derya Tuna üst üste sigara içti. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun haberi alınca doğru hastaneye gittiği ve İbrahim Tatlıses'e 'Eğer evlenirsen benim için bitersin' dediği iddia ediliyor.

Sakinleştirici İle Ayakta Duruyor
Bir arpıcı bir açıklama ise, Asena cephesinde yaşandı. Ünlü oryantal "en çok Damla'ya üzülüyorum" dedi. İbrahim Tatlıses'in uzun yıllardır hem yardımcılığını hem de birlikteliği olduğu bilinen ve sanatçının geçirdiği kazada ağır yaralanan asistanı Damla Çakıcı ise Ayşegül Yıldız'ın isteğiyle İbrahim Tatlıses ile olan bütün bağları kesilerek işine son verildi. Aldığı evlilik haberi karşısında sinir krizi geçiren Damla'nın sakinleştirici haplarla ayakta durduğu belirtildi.

Tepki
58
EVLENDIGI KISININ HAYATINDA OLDUGUNU BILIYORLARDI EVLENMESI SUPRIZ OLMUS AMA O BAYAN ZATEN HAYATINDAYDI BUNU KABUL EDEBILIYORLARSA BUNADA COK COK SASIRMAMALARI GEREK :cokkomik:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Birde Damla varmış:zonk:doğruysa bu bayana yazık olmuş Derya tunada ne zannediyordu acaba yıllardır huyunu suyunu anlamamışmı herkesin bir alternatifi vardır ..Gerçekten harem..:lilav:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
hayırda benim anlamadığım derya tuna neden yıkılmışki?adam zaten kendisini sevse istese şimdiye kadar evlenirdi.diğerini seviyormuşki yıllardır birlikte olmuşlar ve sonunda evlilik için onu seçmiş.ayrıca adamda para var tabiiki genç olanı tercih eder.derya hanımınki boşuna hayal kırıklığından başka bişi değil...

teşekkürler tatlım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar