Dilencinin üzerinden servet çıktı

єℓєησяα

Daimi Üye
Tepki
945
62022.jpg

Ankara'da bir dilencinin üzerinden kelimenin tam anlamıyla servet çıktı. İşte dilencinin dudak uçuklatan serveti;
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Seyyar Ekipler Amirliğine bağlı zabıtaların Ankara genelinde düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 85 yaşındaki Ayşe Elmas'ın üzerinden 13 bin 150 YTL, 7 burma bilezik, 17 Cumhuriyet altını, 1 Ata lira ile 1 çeyrek altın çıktı.

Operasyonda yakalanan ve Seyyar Ekipler Amirliğine getirilen Elmas, kameraların görüntü almasından rahatsız oldu.

Bir süre gözyaşlarını tutamayan Elmas, Tunalı Hilmi Caddesi'ne manevi oğlunu ziyarete gittiğini, dilencilik yapmadığını savundu. Eşinin ölümünden sonra emekli maaşını aldığını, ayrıca kira geliri bulunduğunu anlatan Elmas, üzerinden çıkan paraları da biriktirdiğini iddia etti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan ise Seyyar Ekipler Amirliğinde çalıştığı dönemde de Elmas'ın bir kaç kez yakalandığını söyledi. Elmas'ın üzerinden emekli ikramiyesinden daha çok para çıktığını belirten Ercan, Cumhuriyet Savcılığı ile görüştükten sonra talimatları doğrultusunda işlem yapacaklarını kaydetti.

Ercan, son 3 yılda yakaladıkları dilenciler arasından en çok paranın Elmas'ta bulunduğunu ifade etti.

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
Şaşırmadım dogaldır..
Hemde Türkiyede..

Bunun gibiler yuzunden gercek ıhtıyac sahıplerı ortada kalıyor..
Bunlar böyle yaptıkca yardımsever vatandas ne yapsın belkı oda sahtekardır dıye sadaka vermekten vazgecıyor.
Ne acı bı durum..
Vahki vah..

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
ben çok şahit oldum böyle olaylara insan kime yardım edeceğini şaşırıyor böyle insanların sayesinde

lilaa

Aktif Üye
Tepki
154
çok doğru dün başımıza bir olay geldi eşimle çok şaşırdık ve şok oldum diyebilirim arabada ışıklarda beklerken bir çocuk yanaştı yanımıza 6 veya 7 yaşında sanırım ve eşim bozuk para verdi çocuk parayı aldı ve arabanın önüne geçti ve parayı havaya attı ben sinirlendim bağırdım hemen oradan kaçtı gitti çocuk gercekten bizden zenginler bozuk paraya tenezür etmiyorlar

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
dilenciler çok iyi tiyatro yapıyolar.Ama bazılarının gözlerinden sahtelikleri öyle belli oluyo ki.Çalışmadan havadan para oh ne alaaa.Duygu sömürücüleri artık ben de inanmıyorum.Bi de kişiye göre dua ediyolar.Ne malum onların duasının kabul olacağı..Sahtekarlık diz boyu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar