Dinimi Değiştirmem Hataydı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Tuğçe Kazaz, geçmişte aldığı evlilik ve din değiştirme kararından pişman olduğunu itiraf etti.

Tuğçe Kazaz, 2005'de Yunan şarkıcı Yorgo Seitaridis'le kilisede evlenmiş ve Hıristiyanlık dinine geçmişti. Evliliğini ve din değiştirmesini gençlik heyecanına bağlı hatalar olarak değerlendiren Kazaz, "Bu iki şeyden dolayı çok pişmanım. Heyecan ve duygularla hareket edilmemeli. Ama öğreniyorum" diye konuştu. Güzel manken, "Yeniden evlenir misiniz?" sorusuna ise "Kısmet" diye cevap verdi.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Pişmanmış pehhhh madem pişmnsın o pişmanlığı göster bakalım tekrar insanların sevgisini kazanmak için söylediği bir söylem değilse ben neyim hiç sevmiyorum bu kadını yargılamak belki bize düşmez ama sırf bir erkeği seviyorsun diye dinini değiştirmek aklım almıyor bunun öteki dünyasınıda mı düşünmezsin be cahil insan:zopa:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Pişmanmış pehhhh madem pişmnsın o pişmanlığı göster bakalım tekrar insanların sevgisini kazanmak için söylediği bir söylem değilse ben neyim hiç sevmiyorum bu kadını yargılamak belki bize düşmez ama sırf bir erkeği seviyorsun diye dinini değiştirmek aklım almıyor bunun öteki dünyasınıda mı düşünmezsin be cahil insan:zopa:

Son pişmanlık fayda etmiyor işte :zopa:

H

Hera

Misafir
Öfff ne HaLi Varsa Görsün Yaaaaa pişman mış ta bilmem nede her Yaşanan Ders İşte Alsın Dersini Cahil kadın..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.853
Jetonu biraz geç düştü bunun oysaki pek kendinden emindi hanımefendi :dertli:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
durup durup reklamını ortaya sürüyor.
bunun din konusu temcit pilavı oldu artık

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
allah hesap verecek bu dünyada pişmanlığı hiç birşey öteki dünyadaki pişmanlığı daha büyük olacak bence yol yakınken geri kendi dininne dönsün en azından allahın yanında bir yeri olur

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Ya bize ne senin dininden???
Senin dinin kendime bizim dinimiz bize!
Sanki çok umrumuzda senin din değiştirip değiştirmemen!:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar