Diyeceklerim Var! Müsait misiniz?

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105

* mutlu olmak için önce bütün mutsuzluklarımızı yenmek zorunda kalırız.illa ki mutsuzluk mu olmalı mutluluğun temeli.gerçek mutluluk nedir diye sordum cevap alamadım kimseden..

* umut edebilmek için umutlu insanlar ile karşılaşmak gerekir(miş).elimizdekinin değerini bilmek için elimizdekilere sahip olamayanları görmek.var böyle bir şey dedi çoğu kişi.umutlu musun dedim.hayır dediler.nedenini hala soruyorum..

* aşkın sevdanın değeri her zaman ayrılıklarda çıkıyor ortaya.bir şaka mı bu..

* biz insanlar garibiz aslında.sokak aralarını sevmeyiz ruhumuz sıkılır.ruhumuz sıkıldığında sokak aralarına şiirler yazarız.amacımız ne ki bizim!

* ‘iyi dostlar’ dizisinin yeniden yayınlanmasını istiyorum.yalan rüzgarlarının estiği dizileri değil..

* edip cansever’i çok sevdim.ama öldükten sonra.ben biraz garibim..ya da hayat bizi sevdiklerimiz ile buluşturmasını bilmiyor..

* kendime yalnızlığın atkısını ördüm dedim herkes güldü.gülerken yalnızlığa şiir yazdılar.!!

* her insanın biraz da olsa çılgın olduğunu biliyorum.en azından aşka inanırlar.

* hiç sevmediğini söyleyen michael jakson‘u öldükten sonra özleyeceğini belirten arkadaşlarım var..

* doğal hayatı koruma derneği insanları ile anlaşamıyorum.doğal hayatı korumak için insanların karşısına ellerinde bir demet gül ile çıkıyorlar..

* bayramları pek sevmiyorum.insan isterse her günü bayram iken neden resmileştirilip bir güne sığdırmışlar ki.bayram günlerini evden uzakta geçirmeyi düşünmüyorum artık..

* mehmet coşkundeniz’i okudunuz mu hiç.aşkların prensi(!).ilk okuduğum aşk kitabı mehmet coşkundeniz’e aitti.sonra aşk’ın gelip geçici olduğunu anladım.mehmet coşkundeniz’i okumuyorum.geçti..

* eğer kendinize iyilik yapmak isterseniz kafanıza tokadan başka bir şey takmayın.erkekler için başka seçenekler de olabilir.

* en sevdiğim söz : akıllı olup dünyanın derdini çekene kadar deli ol dünya senin derdini çeksin.bunu yazana hayranım..platonik..

* son olarak bir gün beni bırakıp gidecek olursanız ben de sizinle gelebilir miyim

gülümseyin..ne düşündüğünüzü anlamasınlar.. İnsanlar aradıklarını bulduklarında geç olduğu hissine kapılmasalırdı.Özelliklede sevgi konusunda.

alıntı

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
eftelya ablama bende katılıyorum gerçektende

en sevdiğim söz : akıllı olup dünyanın derdini çekene kadar deli ol dünya senin derdini çeksin.bunu yazana hayranım..platonik..

* son olarak bir gün beni bırakıp gidecek olursanız ben de sizinle gelebilir miyim

gülümseyin..ne düşündüğünüzü anlamasınlar.. İnsanlar aradıklarını bulduklarında geç olduğu hissine kapılmasalırdı.Özelliklede sevgi konusunda.
çok güzeldi ablacım benim:eek::eek::eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
* en sevdiğim söz : akıllı olup dünyanın derdini çekene kadar deli ol dünya senin derdini çeksin.bunu yazana hayranım..platonik..
:gulegule:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
son olarak bir gün beni bırakıp gidecek olursanız ben de sizinle gelebilir miyim :gulcicek: :gulcicek:

işte bu imkansı canım ilk olarak aklıma ölüm geldi
son olarak ben ölüp sizleri bırakıp giderken sizleri peşimden götüremem ki
ama yaşayıp uzak çok uzaklara gitmiş olursam sadece kalbimde götürebilirim sizleri
unutulmamak dileğimle:eek:lmaz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar