* mutlu olmak için önce bütün mutsuzluklarımızı yenmek zorunda kalırız.illa ki mutsuzluk mu olmalı mutluluğun temeli.gerçek mutluluk nedir diye sordum cevap alamadım kimseden..
* umut edebilmek için umutlu insanlar ile karşılaşmak gerekir(miş).elimizdekinin değerini bilmek için elimizdekilere sahip olamayanları görmek.var böyle bir şey dedi çoğu kişi.umutlu musun dedim.hayır dediler.nedenini hala soruyorum..
* aşkın sevdanın değeri her zaman ayrılıklarda çıkıyor ortaya.bir şaka mı bu..
* biz insanlar garibiz aslında.sokak aralarını sevmeyiz ruhumuz sıkılır.ruhumuz sıkıldığında sokak aralarına şiirler yazarız.amacımız ne ki bizim!
* ‘iyi dostlar’ dizisinin yeniden yayınlanmasını istiyorum.yalan rüzgarlarının estiği dizileri değil..
* edip cansever’i çok sevdim.ama öldükten sonra.ben biraz garibim..ya da hayat bizi sevdiklerimiz ile buluşturmasını bilmiyor..
* kendime yalnızlığın atkısını ördüm dedim herkes güldü.gülerken yalnızlığa şiir yazdılar.!!
* her insanın biraz da olsa çılgın olduğunu biliyorum.en azından aşka inanırlar.
* hiç sevmediğini söyleyen michael jakson‘u öldükten sonra özleyeceğini belirten arkadaşlarım var..
* doğal hayatı koruma derneği insanları ile anlaşamıyorum.doğal hayatı korumak için insanların karşısına ellerinde bir demet gül ile çıkıyorlar..
* bayramları pek sevmiyorum.insan isterse her günü bayram iken neden resmileştirilip bir güne sığdırmışlar ki.bayram günlerini evden uzakta geçirmeyi düşünmüyorum artık..
* mehmet coşkundeniz’i okudunuz mu hiç.aşkların prensi(!).ilk okuduğum aşk kitabı mehmet coşkundeniz’e aitti.sonra aşk’ın gelip geçici olduğunu anladım.mehmet coşkundeniz’i okumuyorum.geçti..
* eğer kendinize iyilik yapmak isterseniz kafanıza tokadan başka bir şey takmayın.erkekler için başka seçenekler de olabilir.
* en sevdiğim söz : akıllı olup dünyanın derdini çekene kadar deli ol dünya senin derdini çeksin.bunu yazana hayranım..platonik..
* son olarak bir gün beni bırakıp gidecek olursanız ben de sizinle gelebilir miyim
gülümseyin..ne düşündüğünüzü anlamasınlar.. İnsanlar aradıklarını bulduklarında geç olduğu hissine kapılmasalırdı.Özelliklede sevgi konusunda.
alıntı