dizide yaşanan intikam ,ünlüler dünyasını karıştırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mira

Misafir
'Aşk ve Ceza' dizisinde 'Yasemin' karakterinin, nişanlısı tarafından aldatılınca, önüne çıkan ilk erkekle yatarak intikam alması, ünlü kadınlar arasında tartışma başlattı

Asla büyük konuşmam!
atv'nin yeni dizisi 'Aşk ve Ceza' kadınları üçe böldü! Dizideki 'Yasemin' karakterinin, nişanlısını bir kadınla yakalayınca bakire olmasına rağmen intikam için önüne çıkan ilk erkekle birlikte olmasını, ünlü kadınlar masaya yatırdı! Kimi "Ben de onun gibi aldatırdım" dedi, kimi "Aldatıp, kendimi küçültmem" dedi, kimi de; "Asla büyük konuşmam!"

İntikam uğruna bekaretini bir yabancıya verir misin?
Nurgül Yeşilçay'ın 'Aşk ve Ceza'da canlandırdığı 'Yasemin' karakteri, sanatçıları ikiye böldü. Yeşim Salkım, "İntikam için hiç tanımadığın biriyle birlikte olmak çok saçma" dedi. Banu Zorlu ise "Ben de aynısını yapardım" sözleriyle 'Yasemin'in tavrını destekledi

Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı 'Aşk ve Ceza' dizisi, 'çarpıcı' senaryosuyla ekrana geldiği ilk hafta, gündeme oturdu. Dizide; bakire olduğu için sevgilisi tarafından aldatılan 'Yasemin'in, intikam için karşısına çıkan ilk erkekle birlikte olması; görüş ayrılığı yarattı. Banu Zorlu "Beni bakire olduğum için aldatan bir adamdan ben de bu yöntemle intikam alırdım" derken, Yeşim Salkım, "Olmaz öyle şey" diye karşı çıktı.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bi kere çok saçma terket gitsin yani hem bakireyim de hem başkasıyla yat çok komik asla inat uğruna böyle bişey yapmazdım

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
:kizdim:ya ne denirki tek kelimeyle SALAKLIK... Yani madem biriyle yatacaksın bu neden nişanlın olmuyorda önüne gelen ilk erkek oluyor. Saçmalık bir kere. kesinlikle izlenmemesi gereken bir dizi.... :kizdim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar