"Diziden ayrıl, 3 katını vereyim"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
"Diziden ayrıl, 3 katını vereyim"
Sevgilisi Sinem Kobal’la görüşememekten yakınan Arda Turan, sonunda isyan etti

590977_detay.jpg

Sık sık Kobal’ın rol aldığı ‘Küçük Sırlar’ dizisinin setine giden yıldız futbolcu, kız arkadaşına, “Diziden ayrıl, kazandığının 3 katını vereyim” dedi.

HT MAGAZİN / UĞUR SOYSAL

GÖRÜŞEMEMEKTEN ŞİKÂYETÇİ
İki yıldır oyuncu Sinem Kobal ile büyük bir aşk yaşayan Galatasaray futbol takımının genç kaptanı Arda Turan, sevgilisinin yoğun iş temposundan çok şikâyetçi. Sık sık Sinem Kobal'ın rol aldığı 'Küçük Sırlar' dizisinin setini ziyarete giden Turan, sette hasret gidermekten bıkmış olacak ki Kobal'a şakayla karışık şaşırtıcı bir teklifte bul undu.

‘OYUNCULUĞU SEVİYORUM’
Maçlar ve antrenmanlardan sonra soluğu sette alan Turan'ın, dizilerde oynamasını istemediği sevgilisine, "Rol aldığın diziden ayrıl, sana kazancının 3 katını vereyim" teklifinde bulunduğu öğrenildi. Kobal'ın ise sevgilisinin bu teklifine sıcak bakmayarak, "Oyunculuğu çok seviyorum. Bırakmayı da düşünmüyorum" diyerek olumsuz cevap verdiği söyleniyor.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hangi dizi ben izlemiyorum vallah eee damda para cok verir tabi niye vermesin:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Küçük Sırlar var ya, Kavak Yelleri 2 diyorum o diziye:kptmya:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bencede ayrilsin oyunculugu hic yok ya. -kizgin
Para olunca 5 katinida verir tabii. :dertli:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
diziyi hic izlemedim ama kadina gicik oldugum icin onun oldugu hicbiseye bakmiyom,odun gibi bise,,,

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok ayıp bence söylediği kime ne parası veriyosun kızı ne yerine koyuyosun arda bu kadar kıro olamazsın:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar