Sağlığımız için faydalı ve doğal ilaçları pratik ve anlaşılır dilde anlatan, Prof. Dr. Ahmet Maranki'den evinizde hazırlayabileceğiniz, yan etkisi olmayan doğal antibiyotik tarifi. Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma mekanizmanız güçlü olur. şifalı bitkiler
Malzemeler:
* 1 baş sarımsak
* Yarım limon
* Yarım litre su
* Cam kavanoz
* ailüminyum folyo
Hazırlanışı:
Yarım litre kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı rendeleyip, yarım limonu da kabuğu ile dilim dilim doğrayıp atın.
Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın.
Kullanımı:
Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.
Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.
Tarifimiz bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.
Prof. Dr. Ahmet Maranki
Malzemeler:
* 1 baş sarımsak
* Yarım limon
* Yarım litre su
* Cam kavanoz
* ailüminyum folyo
Hazırlanışı:
Yarım litre kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı rendeleyip, yarım limonu da kabuğu ile dilim dilim doğrayıp atın.
Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın.
Kullanımı:
Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.
Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.
Tarifimiz bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.
Prof. Dr. Ahmet Maranki