Doğal Taş Görünümlü Panellerin Özellikleri

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.040
• Yapay taş paneller birebir taş dokusuna ve görünümüne sahip, dokunulduğunda taş hissi veriyor.
• Fiberglas, polyester mastik ve doğal taş tozundan imal edilmiştir.
• PVC, MDF veya doğal taş değildir.
• Alev almaz.
• Ultraviole korumalıdır, zararlı ışınlardan etkilenmez,
• Hafiftir, ortalama ağırlık 6-7 kg/m2 düzeyindedir.
• İnce fakat dayanıklıdır.
• Darbelere karşı dayanıklı ve darbe emici özelliğe sahiptir.
• Temizlenmesi kolaydır, yıkanabilir, silinebilir. Kesinlikle solma meydana gelmez.
• Su ve nemden kesinlikle etkilenmez.
• İstenilen ölçülere göre kesilebilir.

• Her türlü doğal taş, beton, kiremit ve tuğla görünümünde ; birçok alternatif mevcuttur.
• Vida ve dübel yardımıyla kaba inşaatı bitmiş duvar ve tavanlar dahil her türlü yüzeye uygulanabilir.
• Kanserojen madde içermez, insan sağlığına ve çevreye zarar vermez.
• Üretiminde sentetik boya değil gerçek doğal taş tozu kullanıldığı için panellerin renkleri doğal taşta da olduğu gibi ton farkı gösterebilir.
• Derzlerinde (birleşim yerlerinde), yapısında taş tozu ihtiva eden özel ithal mastik dolgusu kullanıldığı için, panellerde desen takipsizliği değil bütünlük söz konusudur.
• Her modelin kendine ait rötüş boyaları bulunmaktadır. Rötuş işleminde gerek desen gerekse derz boyası birleşim yerlerine tatbik edilir.
• Tavan gibi taş kaplamalarının çok riskli ve maliyetli olduğu yüzeylerde, tavanın yapısına bağlı olarak; ya doğrudan tavana monte şeklinde ya da tavana monte edilecek bükümlü profiller üzerine kavis verilerek montajı mümkündür.
• Doğal taş ile yapılması çok zor olan alanlar ve özel tasarımlar artstone ile kolaylıkla taş görünümüne kavuşabilir.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.788
Bazı dekorasyonlarda doğal taş görünümü duvarlar güzel oluyor :findikim: sudan etkilenmeyen parkelerde çıktı şimdi banyolar için bakalım daha ne yenilikler gelecek :vecihi:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.040
İyi deyilmişki o sudan etkilenmeyen parkeler canim :tskler:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.040
Benim arkadasim var nişanlı o simdi ev yaptırıyorlar laminantçıya gitmişler bidenem o normal yaptıracaktı bende bir hevesle almanyadakini öyle düşünmüştüm ama ben banyoyu düşünmüştüm öyle ufak bi hamam gibi bir dekorasyondu hayalim ama laminantçı kime sorsan illaki su geçiriyor ve kabartıyor demiş canım :eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar