Doğum sancıları

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
baslamis galiba canim:elis:
yalanci sanci da var gecerse odur ama eger gecmez ve araliklari sIklasirsa dogum sancisidir:dertli:
Allah yar ve yardimcin olsun hayatim
Hayirlisiyla kavus oglusuna:bebecik

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sağol birtanem ya, ilk olunca cahil oluo valla insan ya :uzgun:

H

Hera

Misafir
Şu an çektiğim Adet sancılarının çook çooookkkk daha fazlası imiş öyle diyorlar rahim ağzının açılması bu sancılar ve kasılmalar ile alakalıymış Adet sancısının 1000 katı imişşşş Lakin Suyun gelmesi NİŞAN mış bildiri imiş idrarını kaçırmış hissiyatı gibi olurmuş zannedermiş kadın ama doğum başlarmış kaç santim açılacağı meçhul imiş açılmassa karnını kesip bebeği alırlarmış Allah Yardımcın olsun sancıyı gösteren alet takıyolar sancı çekerken arkadaşımın yanında Bizzat yaşadım Ben ne kadar açıldığını Doktor kontrol ediyor Allah yardımcın olsun..

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sağol canım. NST'ye bağladı geçen hafta dr. sancılarım var; ama düzensizdi. Bu Cuma yeniden bakacak işte. :elis:

Tabii benim oğlan Cuma gününü beklerse :hihi:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben dogumuma kadar hic sanci cekmedim, dogum sancilarimi bile 2 saat sonra anlamistim. :eek:ys:

Anlatilan bir sanci degil canim, en azindan benim icin öyle.
Rabbim yardimcin olsun birtanem.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
karnin iyice kasilir kalir
bele accayip bir agri saplanir
benimki öyleydi
ki bu melekte erken basladigi icin erken dogum riskim vardi zaten
Allahim sag salim melegini kucagina almayi nasip etsin insaAllah

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Teşekkür ederim kızlar. Sabah ara ara yine kasılmalarla beraber oldu sancılarım. Ama düzenli değildi, sanırım doğuma hazırlık sancıları:elis:

Yarın doktora gideceğim zaten, NST'de de belli olur sanıyorum. :dertli:

İncicim, Allah seni de beni de hayırlısı ile kurtarsın :) Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

G

guzelcem

Misafir
Canısı ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun. sana tavsiyem sancılarını evde geçir sıklaşırsa beline ve kasıklarına kadar vurur nefes aldırmaz, git gide sancı yoğunlaşır işte o zaman hastaneye git ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN hayırlı doğum olsun ALLAH kurtarsın sana tavsiyem sık sık dua et inşirah-ayetel kürsi- fetih meryem süresini oku hamile hele doğum anında duayı içten gele gele edersen RABBİM kabul edermiş...ALLAHIMA EMANET OL..hz.meryem'in doğumu gibi olsun...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Teşekkürler güzelcemcim. Güzel tavsiyelerin için sağol. İnşallah dediğin gibi kolay bir doğum olur. Dua edin bize.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar