Doğumdan sonra işte böyle :(

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
Kızlar oncelıkle ıyıaksamlar :))

Gebelıgımde 30 kıloya yakın kılo almıstım hemenhemen :((( ahh ahh ne ınceydım ne ınce...tabı saglık olsun yınede dımı ama :)))
fakat kılolu bı hayat cok zarar verıyor ınsana once saglıkta sonra psıkolojıde...
Buyuzdeeeeen dıyete basladım...ve karın bolgemdekı sarkmayı gıdermek ıcın bı spor aletı almayı dusundum..sızlere danısmak ıstedım..
hangı spor aletını onerıyorsunuz...bacak ve basen bolgemde cok yok ama karnım şiş duruyor ve ve sarkık...mekık aletlerı gıbı yada tum bolge yaglanmalrını gıderen bı spor aletı onerebılırmısınız ?

Yakınlarnızın dogumsonrası kullanıp cıddı kılolar verdıgı spor aletlerı varsa yada sızın yazarmısınz lutfen...valla psıkolojım gıttı ıyıce...en az 10 kılo vermelyım ılk etapta...yardım edıverın su bacınıza :(:panter:

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Spor aleti bilmiyorum ama ablam bu konuda pilates öneriyor.Kendisi 50 kilodan 82 kiloya çıkmıştı hamilelikte.Pilatesteki bacak karın bölgesi hareketleriyle şu an 56 kiloya kadar düştü.Karın çok az kaldı.

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
bende hamileyim banada doğumdan sonra fikir olmuş olur.cnım benim allah kolaylık versin

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
tesekkurler neşeli ısalah faydası olur canım...
basakkcım Rabbım bı avazda kurtarsın ısallah..amın :)

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
Spor aleti bilmiyorum ama ablam bu konuda pilates öneriyor.Kendisi 50 kilodan 82 kiloya çıkmıştı hamilelikte.Pilatesteki bacak karın bölgesi hareketleriyle şu an 56 kiloya kadar düştü.Karın çok az kaldı.

canım pekı ablanın karnında sarkıklık varmıydı bunada faydası oldumu platesın....bende zamanında cok yaptım ama...sımdı dogum kıloları gıtmıcek dıe odum kopuo :(

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
canım pekı ablanın karnında sarkıklık varmıydı bunada faydası oldumu platesın....bende zamanında cok yaptım ama...sımdı dogum kıloları gıtmıcek dıe odum kopuo :(

evet vardı.yaglar gitmiyor zaten yağların gittiğini görmedim kimsede ama.pilateste karın sürekli içeri çekildiği için kalmıyor.Düşünün sezaryenle doğum ve sıfır göbek.Korkma zamanla olur ne zaman doğum yaptın?Bebeğin bir yaşına gelene kadar bayağı bir düzelir

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Bende hamileligimde 20 kilo almistim. Dogumdan sonra 5 ayda 56 kilo oldum. Su an oglum 1 yasinda bende 51 kiloyum. Basta bende plates hareketleri yaptim, hala yememe dikkat eder bol su tüketirim. Ama benimkarin bölgemde sarkma yoktu canim. Umarim istedigin kiloya ulasirsin. :hhhhhh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla hiç bişey yapamazsak yürüyüz ve bol bol egzersiz hareketleri yap

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
umarim istedigin kiloya gelirsin canim,gercekten psikolojik olarak cok zor oluyo,,,sana tavsiyem ben ikinci dogumdan sonra bi kisda 21 kilo verdim,,,80 den 59 oldum,,,

simdi bi kizim daha var 7 aylik,,yine dogum kilolarimdan kurtulmak icin ugrasiyorum,suana kadar 20 kilo verdim,,,86 kiloydum,,,benim spor aletim var ,,sanada tavsiye ederim,tabi yaninda az yemekte sart,,,,ve bol spor,,,,benimki bunun benzeri,tam aynisini bulamadim ama,,,,

804.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar