"Doğumu internetten öğrendim, bebeği klozette doğurdum"

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
"Doğumu internetten öğrendim, bebeği klozette doğurdum"

İstanbul Beykoz’da doğurduğu bebeğini çöpe atan liseli H.N.K.’nın (15) itirafları tüyler ürpertti!

attachment.php

Hayati ARIGAN / AHT

İstanbul Beykoz’da aynı lisede okuyan erkek arkadaşı C.Ş.’den hamile kalarak doğurduğu bebeğini çöpe attığı iddiasıyla sevgilisiyle birlikte tutuklanan ve Bakırköy Kadın Tutukevi’ne konan 15 yaşındaki H.N.K.’nın itirafları tüyler ürpertti. Okul arkadaşı 16 yaşındaki C.Ş. ile 2009 yılının başlarında ilk kez cinsel ilişkiye girdiğini belirten H.N.K., daha sonra Beykoz Korusu’nda ve evinde defalarca birlikte olduklarını anlattı. Geçen yıl mayıs ayında hamile kaldığını anladığını belirten H.N.K. erkek arkadaşının “Duyarlarsa beni öldürürler” demesi üzerine hamileliğini herkesten gizlediğini söyledi. Büyüyen karnını korse takarak ve “obez olması” nedeniyle kolayca sakladığını ifade eden H.N.K., 19 Ocak’ta saat 04.00 sıralarında doğum sancısının tutması üzerine evin banyosuna girdiğini anlattı.

‘SINAV VAR, GELEMEM’
Nasıl doğum yapıldığını defalarca internetten izlediğini belirten liseli kız, bebeği klozete oturarak doğurduğunu söyledi. Doğumla birlikte bebeğin klozete düştüğünü belirten H.N.K. banyodaki makasla kordon bağını kestiğini ancak bebeğin sesinin çıkmadığını anlattı. Çarşafa sardığı bebeği poşete koyduktan sonra çöp konteynerine attığını itiraf eden H.N.K., erkek arkadaşı C.Ş.’ye hasta olduğunu ve kendisini doktora götürmesini istediğini söyledi. C.Ş.’nin “Sınavım var. Başka arkadaşınla git” demesi üzerine tek başına bir sağlık merkezine giden H.N.K., muayeneyi yapan doktorun polise bildirmesi üzerine olayın ortaya çıktığını belirtti.

‘YANINDA OLACAĞIM’
H.N.K., C.Ş.’nin kendisine tecavüz ettiğini ve “Her zaman senin yanında olacağım” dediğini söyledi. Genç kız, kendisini hamile bıraktığını ileri sürdüğü erkek arkadaşından şikâyetçi oldu. Bebeğin babasının kendisi olup olmadığını bilmediğini belirten C.Ş. ise H.N.K.’nın rızasıyla ilişkiye girdiğini belirtti. Beykoz Cumhuriyet Savcılığı, H.N.K. hakkında “adam öldürmek”, sevgilisi C.Ş. hakkında ise “cinsel saldırı” suçundan soruşturma başlattı.

DNA testi yapılacak
H.N.K. ve sevgilisi C.Ş.’den alınan kan örnekleri ile bebeğin cesedi, Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılacak DNA testinin ardından bebeğin C.Ş.’ye ait olup olmadığı kesinlik kazanacak. Bu arada, iddialar ortaya atılır atılmaz savcılığın titiz çalışması sonucu olayın ortaya çıktığı, bebeğin cesedinin çöple birlikte arıtma tesisine atılması halinde ortada kanıt bulunmayacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Türk

Ekli dosyalar

• 594179_detay.jpg
    594179_detay.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 67

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Böyle birşey olamaz ya. -kizgin-kizgin

Resmen midem bulandı. O zaman herkes netten izlesin; doğursun evde. Bu ne biçim akıldır ya... :sinifsinif:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Dogumun nasil yapildigini gördüyse ne kadar zor birsey oldugunu nekadar degerli oldugunu anlardi anne olmanin. Klozete cocuk mu dogurulur? 15 yasinda cocugun yasadigi olaylara bak. -kizgin

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ya ben hastanede hem doktor hemde hemşireler olaraktan zor doğurdum, ne acılar çektim bu nasıl bir rahatlık böyle... bakalım attığı çocuk hakkını helal edecekmi? Rabbim bir daha ona anne olma duygusunu yaşatacakmı?

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben 15 yaşında bir kız çocuğunun yaşadığına üzüldüm nerde bunun anası babası bu nasıl bir hata

cedrina

Yeni Üye
Tepki
12
Allah ıslah etsin,Rabbim hiçbir anne babaya bu ve benzeri üzüntüleri yaşatmasın.bundan sonra nasıl bi hayat yaşarlar ne yaparlar kimbilir çok zor

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Rabbim yavrularımızı şeytana uydurmasın. Gencecik bir evlat ve bebeği ziyan oldu .

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
vay ki ne vay ne biçim iştir bu böyle 9 ay nasıl saklanır gebelik annesi nasıl farketmez
allahım kimseye göstermesin böyle şeyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar