Dogumuma 2 ay kaldı

Tepki
60
arkadaslar dogumuma az kaldı artık cantamı hazırlamak istiyorum neler almam gerekıyo rtecrubelı olanlar yardım etsın birde bebegım için uyku setı aldım ayrıca nevresım takımı almam gerekecek mı

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
hayırlı doğumlar canım hepimize benimde son bir ayım kaldı ama bebek ters olduğu için sanırım sezaryan olacağım bu durumda 15 gün kadar var işte:D
Bende beşiğin içinde olan uyku setlerinden aldım canım onun dışında almadım daha gerekirse sonra alırım diye düşündüm
Aslında kiyafet falanda çok almadım 2 tane hastane çıkışı ,bornoz takımı ,battaniye ,küveti +filesi birde 4+5 tane uzun kollu takımlar aldım çorap falan işte alt açma bakım ürünleri beşik taşıma koltuğu
arabasını falan doğumdan sonra alacağım canım ilk aklıma gelenler bunlar inşallah işine yarar:D

OP
S
Tepki
60
amın sana da allah kolaylık versın bnede senın aldıklarından aldım hep insallah yeter

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
hayırlı doğumlar canım arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır pek bilgim yok malesef sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım hastane çantası için soruyorsan; ben kendim için 2 tane gecelik (normal doğum olacağı için), sabahlık, tarak, diş fırçası, sıvı sabun, taç, terlik, hastane çıkışı giymek için elbise, emzirme atleti ve sütyeni, 2 tane çorap, havlu, göğüs pedi, göğüs ucu koruyucusu, göğüs kalkanı, hijyenik ped, göğüs kremi koydum. Ayrıca sütü arttırıcı bitki çayıda koyacağım.

Bebeğim için; 4 tane zıbın, 5 tane çıtçıtlı kısa kollu ve askılı body, 1 numara yenidoğan Pampers, biberon, emzik, mama kaşığı, 3 tane battaniye, bir tane başlıklı bornoz, önlük, küçük şampuan, pişik kremi, şapka, eldiven, çorap ve de oto koltuğu hazırda bekliyor.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben uyku seti almadım. Temmuz'un sıcağında kullanamaz zaten.Normal yatağına nevresim aldım; ama sadece çarşafını sereceğim. Park yatağına da lastikli çarşaf aldım ve de koton bir pike. Zaten yastık kullanmıyorsun belli bir süre, onun yerine de güvenli uyku yastığı aldım.

buket

Aktif Üye
Tepki
179
allah bi seste kurtarsın hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun inşaallah..:huhuu:

darısı olmayanların başına aminnn:eek:ys::eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar