MALZEMELER
* 4 adet iri domates
* 1 tatlı kaşığı domates salçası
* 4 su bardağı su
* 1 çay bardağı süt
* 1 çorba kaşığı un
* 1 çorba kaşığı margarin
* 2 diş sarımsak
* Rendelenmiş kaşar peyniri
* tuz
YEMEĞİN YAPILIŞI
* Derin bir tencere içerisinde margarin ve unu kısık ateşte kavurun un kokusunu verdikten sonra üzerine 1 tatlı kaşığı domates salçası ekleyip kavurmaya devam edin.
* Kavurduğunuz un ve salçanın üzerine kabuklarını soyup rendelediğiniz domatesleri, ve rendelenmiş sarımsakları ekleyin ve 2-3 dakika orta ateşte karıştırarak pişirin.
* Kavrulan domateslerin üzerine 1 çay bardağı sütü ve 4 su bardağı suyu ilave edip karıştırarak pişirin.
* Çorbanız kaynadıktan sonra 7-8 dakika daha pişirip ocağı kapatın.
* Üzerine rendelediğiniz kaşarları serpip sıcak olarak servis yapın.
* Afiyet olsun…