Dondurucuda Kışlık Barbunya

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
7910973624_2b478042bd_z.jpg


Dondurucuda Kışlık Barbunya

Kış hazırlıklarıyla ilgili oldukça fazla soru birikmiş. Barbunyadan başlayalım. Ben kış için barbunyayı ayıklayıp çoğunlukla hiç bir işlem yapmadan poşetler, dondurucuya atarım. Bazen de 2-3 adet domatesi doğrar, yağsız olarak hafifçe pişirir, içine barbunyaları atarım. İçine bir kaç acı biber de konulabilir.Barbunyaların rengi dönünce ocaktan alır, soğuyunca poşetleyip dolaba kaldırırım.

Kaynak : cahidejibek
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
Bizde böyle yaparız taze barbunya daha lezzetli oluyor sanki :bestas:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst