Duamiz Kabul Olmuyor Mu?

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
Duamiz Kabul Olmuyor Mu?

Adamın biri bir saksı almış ve ne olduğunu anlayamadığı bir çiçek tohumunu saksıya ekmiş.Hergün sulamış ve hep dua etmiş Allahım bana dünyanın en güzel çiçeğini ver bu çiçek dünyanın en güzel çiçeği olsun diye.
Birgün bakmış topraktan ufak ufak bişeyler çıkıyor duaya devam etmiş en içten.
Merakla beklediği bitki biraz daha büyüyünce adam görmüş ki hevesle beklediği çiçek kaktüs.İçerlemiş tabiiki bizim ki.O kadar dua ettim diledim bumu yani vere vere kaktüsmü diye hayıflanmış.İlgilenmemiş artık gözü gibi baktığı çiçekle.
Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra bir sabah birde ne görsün;
Kaktüs çiçek açmış ama bu çiçek daha önce hiç görmediği kadar güzelmiş.Hemen tövbe etmiş Rabbim sen herşeyin en hayırlısını ve güzelini bilensin diye.

Şüphesiz Rabbim herşeyin en hayırlısını en güzelini bilen ve verendir.Yeterki istemesini bilelim.Yürekten isteyelim.Rabbimiz bizim için istediğimizi en uygun en hayırlı zamanda bizlere verecektir şüphesiz.Yürekten ve imanla yapılan dualar mutlaka kabul olur yeterki sabredelim ve tevekkül edelim....

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Şüphesiz Rabbim herşeyin en hayırlısını en güzelini bilen ve verendir.Yeterki istemesini bilelim.Yürekten isteyelim.Rabbimiz bizim için istediğimizi en uygun en hayırlı zamanda bizlere verecektir şüphesiz.Yürekten ve imanla yapılan dualar mutlaka kabul olur yeterki sabredelim ve tevekkül edelim....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar