Düğün Hazırlığı Yapan Çiftlere 'Evlilik Kitabı' Hediye Ediyor

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Düğün Hazırlığı Yapan Çiftlere 'Evlilik Kitabı' Hediye Ediyor

Gaziantepli işletmeci Kasım Arslan, evlilik hazırlığında olan genç çiftlerin ilişkilerinin bozulmaması için 'Evlilik Kitabı' hediye ediyor.
Kayaönü Mahallesi'nde mobilya, beyaz eşya ve ürünleri satan Arslan, müşterilerine hediye ettiği kitap setinin içinde Kutlu Doğum Haftası'nın önem ve anlamına dair kitapların da bulunduğunu kaydetti.

Firma olarak bu tür etkinlikleri geçmişte de yaptıklarını ancak evlilik hazırlığında olan gençlere ilk kez 'Evlilik Kitabı' hediye ettiklerini ifade eden Arslan, "Evlilik hazırlığı içinde olup da bize gelen tüm çiftlerimize evlilik kitabı hediye ediyoruz. Bizim seçmiş olduğumuz 5 ayrı evlilik kitabından bir tanesini onlara hediye ediyoruz." dedi.

Toplumda eşler arası ilişkilerin zayıflamasında yola çıkarak böyle bir etkinliği gerçekleştirme ihtiyacı duyduğunu vurgulayan Arslan, "Son dönemlerde özellikle genç çiftler arasında boşanmaların ve ilişkilerin bozulması yönünde çokça haberler okuyoruz ve duyuyoruz. Bu da bir eski eğitimci olarak beni üzüyor. Bu doğrultuda hareket ederek böyle bir etkinlik yapmak istedim. Acaba toplumdaki böyle bir yaraya nasıl merhem olabilirim, biz de işin neresinden tutabiliriz felsefesinden hareket ettik. Buradan yola çıktık. Dolaysıyla bizden alış veriş yapan tüketicilere küçük bir hediyemiz olsun istedik. Tüketiciler bu kitapları okurken kendilerini bir kez daha terazinin bir kefesine koyup düşünmelerini istiyoruz. Ben neyim, kimim, niye evlendim, kiminle evlendim, benim görevlerim neler, neler yapmalıyım, nelerden kaçınmalıyım gibi konular üzerinde kendilerini bir kez daha gözden geçirmelerini istedik." diye konuştu.

Kutlu Doğum Haftası'nın da yine gündemde kalması ve insanlar tarafından hatırlanması gerektiğini belirten Kasım Arslan, "Biz bunu ilk defa yapmıyoruz. Önceki yıllarda da yapmıştık. Bundan sonra da yapacağız. İnşallah her sene Kutlu Doğum Haftası'nda insanlarımıza ve müşterilerimize kitaplar hediye edeceğiz." şeklinde konuştu.

Müşterilerin önceleri şaşkınlık yaşadığını, bir mobilya mağazası ile kitabın bir arada bulunmasına şaşırdıklarını ifade eden Arslan, ancak sonraları tüketicilerin memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. Arslan, bir yıl boyunca 299 kitap dağıtımını hedeflediklerini bildirdi. Kasım Arslan, alış veriş yapan tüketiciler ile evlenen çiftlerin sayısının artması durumunda bu rakamı yükselteceklerini sözlerine ekledi.
CHA

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar