Dünya 10 yaşındaki modeli tartışıyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
655589_detay.jpg

Dünya 10 yaşındaki modeli tartışıyor

10 yaşındaki model Thylane Loubry Blondeau'nun Vogue Paris dergisinde yayınlanan fotoğrafları moda dünyasında tartışma yarattı

Eski futbolcu Patrick Blondeau ve moda tasarımcısı Véronika Loubry'nin kızları 10 yaşındaki model Thylane Loubry Blondeau'nun, Vogue Paris'teki makyajlı ve elbiseli fotoğrafları, 'çocuk istismarı' tartışmalarını da beraberinde getirdi. Blondeau, modellik kariyerine henüz beş yaşında çocuk model olarak çıktığı Jean-Paul Gautier defilesinde başlamış.

"SANATSAL ÖZGÜRLÜK OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ"

Ailesinin de desteğiyle bir süredir modellik yapan 10 yaşındaki Blondeau'nun fotoğrafları moda çevrelerinde 'seksi' olduğu gerekçesiyle eleştirilirken, henüz çocuk yaştaki Blondeau'nun yetişkin bir kadın gibi resmedilmesinin kabullenilemez olduğu görüşü ağırlıkta. Çocuk istismarına karşı mücadele eden örgütler ve feminist gruplar ise fotoğrafların derhal dolaşımdan kaldırılması ve ailenin cezalandırılması gerektiğini savunuyor. Arizona Üniversitesi psikoloji profesörü Paul Miller ise "Fotoğrafların 'sanatsal özgürlük' argümanıyla savunulması anlamsız. Bu durum bir çocuk tacizcisinin benzer fotoğraflar çekip aynı savunmayı yapmasının yolunu açabilir" açıklamasını yaptı.

Habertürk

Thylane-Loubry-Blondeau-10-year-old-model-560x421.jpg

N

Nelly

Misafir
ne vaar bunda ne güzel kız işte bence modellik yapabilir.hem seksi diye nitelendirenler içleri fesat bence. o yüzden dünyada böyle insanlar yüzünden çocuk tacizleri oluyo

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Model olmasına olsun , reklam film çekicekse çeksin ama yaşına uygun!
Bu giyim tarzı 10 yaşındaki çocuğun tarzı mı , hem bu dergi 10 yaş çocuk dergisi mi? Giydiği ayakkabının topuğu yaşından daha büyük cm olarak.
Bu tarz görseller herkesin ulaşabileceği me taryellerdir , yarın benim kızım bunu görüp bana anne ben de böyle giyinmek istiyorum der rahatça , örnek almak ister..
Sübyancıların fotoğraf koleksiyonunda yer almak hoş birşey mi?
Anne babasına yuh diyorum..

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızın bakışına bakın hiç 10 yaşındaki çocuk bakışımı resmen çocuk istismarı çok yanlış

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
10 yasindaki cocuga yakismayan kiyafetler, cocuk cocuklugunu bilmeli.
Ben hic yakistirmadim bu makyaji kiyafeti 10 yasindaki ocuga. :hayir:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Çocuk bu yaşta büyük gibi düşünmeye başlıyo. Öyle giyiniyo makyajdı parfümdü kıyafetti derken 10 yaşındaki çocuk oluyo size 20 yaşında. sonra diyolar adamlar çocuklara tecavüz etti. bu olayı kınarlar ama çocuklarını da böyle giydirirler. tezat olmayın yazık..

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
asla izin vermezdim sırf para uğruna şu yapılanlara bak şimdi o kızın dünyası çocukluktan çıktı ve başka dünyaları düşünüyor yazık diyorum .......

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Model olmasına olsun , reklam film çekicekse çeksin ama yaşına uygun!
Bu giyim tarzı 10 yaşındaki çocuğun tarzı mı , hem bu dergi 10 yaş çocuk dergisi mi? Giydiği ayakkabının topuğu yaşından daha büyük cm olarak.
Bu tarz görseller herkesin ulaşabileceği me taryellerdir , yarın benim kızım bunu görüp bana anne ben de böyle giyinmek istiyorum der rahatça , örnek almak ister..
Sübyancıların fotoğraf koleksiyonunda yer almak hoş birşey mi?
Anne babasına yuh diyorum..

kesinlikle aynı düşünceleri paylaşıyoruz :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar