Dünya Medine'nin diri diri gömülmesini konuşuyor

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Dünya Medine'nin diri diri gömülmesini konuşuyor...

Adıyaman’da Medine Memi adlı 16 yaşındaki kız çoğunun canlı olarak gömülmesi, yurt dışında da yankı yarattı. Yabancı basın, Türkiye’de ender rastlanan olaylar olmasa da Medine Memi’nin korkunç ölümü, ülkeyi şok etti", "Otopsi sonucu, kanı donduruyor" gibi yorumlar yapıldı.

-TİMES: "MEDİNE’NİN ÖLÜMÜ ÜLKEYİ ŞOK ETTİ"-

"Türk kız çocuğu, genç erkeklerle dostluğunun ailesini utandırdığı için çanlı gömüldü. Namus cinayetleri, Türkiye’de ender rastlanan olaylar olmasa da Medine Memi’nin korkunç ölümü, ülkeyi şok etti."

-GUARDİAN: "NAMUS CİNAYETLERİ TÜRKİYE’DE ÖLDÜRMELERİN YARISINI OLUŞTURUYOR"-

"16 yaşındaki Türk kızı, genç erkeklerle konuştuğu için canlı gömüldü. Ölümü, Türkiye’deki öldürme olaylarının yarısını oluşturan ‘namus’ cinayetlerine ilişkin tartışmaları yeniden başlattı."

-HAARETZ: "OTOPSİ SONUCU KANI DONDURUYOR"-

"Otopsi sonucu, kanı donduruyor. Adını açıklanmasını istemeyen bir uzman, ‘bulgularımıza göre, kız gömüldüğünde canlı ve şuuru tamamen açıktı’ dedi."

-TELEGRAPH: "ÖLDÜRMEDEN DEFALARCA İHBAR ETMEYE ÇALIŞTI"-

"Türkiye’de 16 yaşındaki bir kız, genç erkeklerle konuştu diye ceza olarak akrabalarca canlı gömüldü. Medine, öldürülmeden önce defalarca babası ve büyük babası tarafından dövüldüğünü polise ihbar etmeye çalıştığı da ortaya çıktı."

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bu gibi vahşiler yüzünden tüm üşkenin adı kötüye çıkıyo olmaz böyle bişey eski çağlarda yapılırmış ama bu kadar da olmazzzz:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Yazık ki ne yazık.

Şimdi bunu yapanlar daha mı namuslu, haysiyetli oldu :kizdim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.244
ayyy yeni gördüm haberi allahım bu ne korkunc bir haber böyle tüylerim ürperdi vallahi :sok:sok:sok

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
nasıl bir cehalet sanırsınki adamlar yontma taş devrinde yaşıyor medinenin ölmesiyle onların namusumu temizlendi kendilerini öldürselerdi asıl o zaman kurtulurlardı sinirimden ne yazacağımı şaşırdım :sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar