Dünya yüzündeki en iğrenç halk: Türkler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
peter-peumans.jpg

Dünya yüzündeki en iğrenç halk: Türkler

Belçika devlet televizyonunda yayınlanan bir yarışmada eşine az rastlanan bir skandal yaşandı.

Belçika'da Flamanca yayın yapan devlet radyo ve televizyonu VRT'nin birinci kanalında "De Pappenheimers" adlı bilgi yarışmasına katılan Yeni Flaman İttifakı (N-VA) partisinin Başkan Yardımcısı ve Flaman Parlamentosu Başkanı Jan Peter Peumans (59) bir skandala imza attı.
Yarışmada ünlü Fransız düşünür Voltaire'in, "Dünya yüzündeki en iğrenç halk" olarak hangi milleti tanımladığı sorusunda bildiğini itiraf ettiği doğru şık "Yahudiler" yerine "Türkler" şıkkını tercih eden Peumans'ın gerekçesi düşündürücü idi.
PEUMANS'IN CEVABI SONRASINDA YARIŞMADA ŞU KONUŞMALAR YAPILDI:
Sunucu Tom Lenaerts: Türkler cevabını verdiniz ama doğrusu Yahudiler idi. Bunu gerçekten biliyor muydunuz?
Peumans: Gerçekten biliyordum ama Yahudiler hakkında yeni birşey söyleyecek cesaretim yok. Çok hassas insanlar. Bir zamanlar onların sözde liberalizmi hakkında bir şeyler söyledim ama çok çektim.
Diğer yarışmacı Eelen: Fakat Türkler hakkında söylemek meğer sorun değil mi?

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
pislik herif.
evet,biz hassas değiliz yahudiler gibi.bu lafın altında kalmayız...
bu lafı söyleyene vurdumu oturturuz. kendine gelsin serseri....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kendini bilmez herif...biz çok mu sessiz görünüyoruz..gel bakalım Türkiye ye burda konuş böyle ne kadar hassas olduğumuzu görürsün....zaten o şıkların içinde Türkiye nin ne işi var onu da kınıyorum...hatta bi yarışmada böyle saçma bi sorunun gelmesini de kınıyorum-kizgin şuursuzlar-kizgin

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
beyinsiz!!!korkak,bile bile korkusundan doğru cevabı veremiyor rezil!!türkler seni allaha havale ediyor...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar