Dünyada hiç kadın kalmasaydı hayat nasıl olurdu ?

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
valla kızlar herbırınıze ayrı ayrı katılmakla :eek: bırlıkte yıne berence bı yorum yenı bı soluk yenı bı heyecan getırecegım konuya :dil: bence ya amerıkalılar ya da japaonlar hadı bılemedınız cınlıler bu olaya da bı el atardı bılım adına dıyıp onca klonlanan hayvanatttan sonra bence bu duruma da el atarlardı :kizdim: az mı bozdular zaten dunyanın duzenını yenı duzen kurarlardı hıc de kımse kımseyı aramazdı:kizdim:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
valla kızlar herbırınıze ayrı ayrı katılmakla :eek: bırlıkte yıne berence bı yorum yenı bı soluk yenı bı heyecan getırecegım konuya :dil: bence ya amerıkalılar ya da japaonlar hadı bılemedınız cınlıler bu olaya da bı el atardı bılım adına dıyıp onca klonlanan hayvanatttan sonra bence bu duruma da el atarlardı :kizdim: az mı bozdular zaten dunyanın duzenını yenı duzen kurarlardı hıc de kımse kımseyı aramazdı:kizdim:

Yok canım o da olamazdı çünkü bu başarıları sağlayabilecek erkeğin arkasında mutlaka bir kadın olmalı (her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır çünkü :) ) , o da olamayacağına göre , erkekler bırak klonu anca burun karıştırmayı başarabilirlerdi tek başlarına..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar