Düşlerimdi Çaldığın….

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Düşlerimdi Çaldığın….
Basit bir ayrılık hikayesi değil sana kızgınlığımın sebebi, sen benden en değerli şeyleri aldın. Pembe panjurlu bir ev değilken üstelik hayalim, giderken düşlerimdi çaldığın….

751BF3505217212F5B9D14EA839D61.jpg

Her geçen gün biraz daha küçülüyorsun gözümde, düşündükçe kızgınlığım yerini kırgınlığa bırakıyor. Vazgeçmek, terk etmek, ayrılmak gibi sıradan değil, daha derin sana olan yürek burukluğum….

Birilerinin hayatına girdiysen, mutlaka bir sebebi vardır. Ben senin, sen benim yaşamımı bir şekilde değiştirdik, etkiledik ve mutlaka öğrettik…

Biliyorum öğrendiklerimizle gelişiyoruz, biliyorum sevdikçe büyüyoruz, biliyorum sen benim ödevimdin ve belki cezam, inan hiçbirine değil isyanım; sen benim düşlerimi çaldın ona içerliyorum.

Bahçesinde cıvıldayan çocuklar, bir köpek ve mutlu aile resmi değildi hayallerim, o yüzden bu kadar değerliydi. Yaptıklarınla, söylediklerinle, inandıklarınla, içimde ne büyük bir yeri parçaladın….

Baştan sona bir hayal kırıklığı, her şeyi yok eden bir yanılgı oldun. Daha önce de ayrıldım ben, sevip terk edildim, aşıktım ama vazgeçtim ve daha pek çok gönül hikayesi ama sen giderken cebinde düşlerim vardı.

İsyanım sessiz bir gülüşe döndü başka gözlerde ve kimse anlamadı sana olan öfkemi, hatta sen bile! Senden öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılan hayatımı bir takvim gibi sersim önüme, hesap kitap yaptım aşkın hiçbir yerine uymasa da; baktım en çok ben zararlı çıkmışım bu sevdadan çünkü giderken düşlerimdi benden çaldığın….

Nice ayrılıklar gördüm ve anlarım gidişleri; kimsenin sonsuza kadar seveceği sözüne sahip çıkamayacağı ihtimalini hep cebimde tutarım ama sen giderken ve hatta yanımda, benimle yaşarken düşlerimi çaldın, kirlettin, parçaladın.

Ben hep insanların sevgiyle uslanacağına, ne olursa olsun vefanın her yürekte var olacağına inanırdım. Birini seviyorsan veya söylüyorsan, bunun doğruluğuna inanırdım. Sevenin, sevdiği için kötülük düşünmeyeceğine ve hatta kendisi kötü olsa bile, sevdiğinin ellerinde bir meleğe dönüşeceğine inanırdım. Ben savaşları çıkaran kumandanların bile konu sevda olduğunda, elinin ayağının dolaştığına inanırdım.

Ben insanların hangi şartlar altında olursa olsun mutlaka yüreklerinde, bir köşede sevgi sakladıklarına inanırdım. Ben sevgiyle insanların bu dünyayı daha güzel bir yer yapacaklarına inanırdım. Seni tanıyana kadar ben insanlara inanırdım. Sen benden inançlarımı ve düşlerimi çaldın. Sadece benim için değil, bence seni doğuran için de büyük bir düş kırıklığısın…..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar