Düşük tekrar düşük

bedis

Üye
Tepki
34
merhaba hanımlar ben iki kez düşük yaptım iıkl hamileligimde bu sorunlarla karşılaşmadım kızım 4 yaşında ikinci düşük oldu iki aylıktı kalp atişları durdu kurtaj oldum temmuzun yedisinde üçüncüyü deniyelim dedim oda onbeş günlüktü düştü doktor üç ay korunun sonrada ünüverste hastanesine yonlendirdi tekrar denesemmi zor durumdayımda aklıma gelince kotü oluyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun kafam karıştı ıyce

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Düşükten sonra epey bir zaman ara vermen gerekir vücudun kendini toparlasın sonra ünv. hastanesine gidersin geçmiş olsun:kahve:

OP
B

bedis

Üye
Tepki
34
sagolun ıkınci duşukle uçuncusunuun arası ıkı ay var tanıdıklarımın arasında düşükten sonra ara vermeden hamile kalanlarda var rabbbim hayırlısını versin

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
sagolun ıkınci duşukle uçuncusunuun arası ıkı ay var tanıdıklarımın arasında düşükten sonra ara vermeden hamile kalanlarda var rabbbim hayırlısını versin

bana göre iki yada üç ay ara az bir zaman bence sen bu süreyi biraz daha uzatki
sinirlerin de düzelsin sinirlerinde yıpranmıştır.bunu bende yaşadım ne olduğunu biliyorum şimdi kızınla ilgilen fazla düşünmeden günlük hayatını yaşa:kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Genelde düşük ve kürtajdan sonra 6 ay diyorlar. Çünkü rahim ancak kendini toparlıyormuş. Çok geçmiş olsun bu arada; ama bir doktora gidip, nedenini araştırmakta da fayda var.

G

guzelcem

Misafir
Bacım sık sık kürtaj düşük rahiminin görevi biter sen araştırma hastanesine git neden düşük oluyor hiç olmazsa daha sağlıklı olur yazık edersin kendini bak bende dün düşük yapdım doktorum bunu araştırcak bebişim pataloji servisine gönderildi araştırılıp bize yönlendirilcek... ALLAH YARDIMCIN OLSUN canısı...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar