Düşüncemizmi????..

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
DÜŞÜNCEMİZ Mİ?
Boş bir sayfa alıp elime bugün ne yazsam diye düşünmek yerine, şöyle bir karalasam duygularımı,döksem içimi ,samimi, içten ve düzeltme olmadan dedim, aslında bunu da düşündüm sanki…

İnsan bır an olsun düşünmeden yapamıyor, ne kadar kalabalık bir uğraşı içerisinde olsada hep aklında düşünceler ,düşünceler. Böylelikle zaman da geçiyor hayat da . Düşünceler nasıl da şekillendiriyor yaşama bakış açımızı ,hareketlerimizi ,benliğimizi ,kendimize bile söz geçiremiyoruz bazen o kadar yoğun yaşıyoruz ve büyütüyoruz kı düşüncelerimizi, fikirlerimizi. bır tek kendimize değil zararımız cevremızede bulaşıyor artık derken derken bu zincir sürüp gıdıyor. bır bakmışız zaman akıp gıtmış coktan, farkına varmadan olgunlaşıvermişiz ve geçen zamana ya keşke dıyoruz ya da ıyı kı yapmışım…
Aslında her ıkı duygu da vardır hayatımızda ama keşkelerimiz coğunluktaysa..! Neden keşkeler var kı yaşantımızda! neden mı zamanla ılgılı olmalı.

Zaman ınsanı her zaman buyutur, buyudukce sorumluluk sahıpliğini daha ıyı algılar ınsan, gecmişi o ankı duygularıyla ve düşüncelerıyle değerlendırır,keşke der ama geçmişte onu düşünemez ki. cunku zaman olgunlaştırmıştır. saatı saatıne uymaz ınsanoğlunun. her dakıka bır anlam daha katar yaşama,akla ve düşüncelere .kımı daha olumsuz hal alırken kımı de hala umut eder guzellıkler doldurur kendıne.’Ne ekersen onu biçersın’ ne kadar anlamlı ve manalı bir söz bakmasını bilene.Şu hayat da yaşanılanlar karşılıksız mı kalacak sanar ınsanoğlu, yaradanı unutarak.İyılıklerıme karşılık bulamadım derken durup düşünmez mı halini ,sağlığını, verılen butun nimetleri ve bunlara karşılık yapılan bır ıyılığın karşılıksız kalmasını mı buyutur hayatında, olumsuzlukları sıralar kendine.Doyumsuz olmak ne kötü bir huy en küçük şeylerin bile mutluluk simgesi olacağını bilmek düşünmek varken.

Boş bir sayfadan ibaretken kağıdım doldu ,anlamlar yüklendi kalemimle sayfama, bu dokunuşları ben yaptım ellerimle. şimdi ise sıra sizde ya boşlukları anlamlı dokunuşlarla doldurup ferah kapılarını aralarsınız ya bir cizgi atıp karalarsınız secim sizin elinizde düşüncelerinizi olumsuzluklarla öldürmeyin.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Boş bir sayfadan ibaretken kağıdım doldu ,anlamlar yüklendi kalemimle sayfama, bu dokunuşları ben yaptım ellerimle. şimdi ise sıra sizde ya boşlukları anlamlı dokunuşlarla doldurup ferah kapılarını aralarsınız ya bir cizgi atıp karalarsınız secim sizin elinizde düşüncelerinizi olumsuzluklarla öldürmeyin.
:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Boş bir sayfa alıp elime bugün ne yazsam diye düşünmek yerine, şöyle bir karalasam duygularımı,döksem içimi ,samimi, içten ve düzeltme olmadan dedim, aslında bunu da düşündüm sanki…:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar