Ebru Gündeş'in Azeri eşi Rıza Sarraf tahliye edildi mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Ebru Gündeş'in Azeri eşi Rıza Sarraf tahliye edildi mi?

17 Aralık Operasyonu kapsamında Ali Ağaoğlu ile birlikte gözaltına alınan Ebru Gündeş'in kocası Rıza Sarraf tahliye edildi. Ebru Gündeş'e göre büyük bir müjde olan bu habere, Başbakan Erdoğan da 'Adalet yerini buldu' diyerek yorum yaptı.
ebru-gundesin-azeri-esi-riza-sarraf-tahliye-edildi-mi.jpg

Bugün 17 Aralık Operasyonu kapsamında flaş bir olay yaşandı. Reza Zarrab ve Bakan evlatlarından ikisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Başbakan Erdoğan olayla ilgili 'Adalet yerini buldu' dedi. Peki, Rıza Sarraf kimdir? İstanbul merkezli soruşturma kapsamında tahliyelerine karar verilen Reza Zarrab, Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan, Metris Cezaevi'nden çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Rıza Sarraf, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ile diğer tutuklu sanıklar Hikmet Tuner ve Özgür Özdemir hakkında tahliye kararı çıkmıştı. Kararın ardından Rıza Sarraf ile Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan Metris Cezaevi'nden çıktı. Cezaevi çıkışında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan Hikmet Tuner ve Özgür Özdemir de tutuklu bulundukları Üsküdar Paşakapısı Cezaevi'nden çıktı.

zerrab1.jpg

Reza Zarrab Kimdir?

Reza Zarrab kimdir? Reza Zarrab tahliye mi edildi? 17 Aralık operasyonununda tutuklanan Reza Zarrab ve Bakan çocukları bugün tahliye edildi.

Reza Zarrab tahliye edildi. 17 Aralık operasyonunda tutulanan iş adamı Reza Zarrab ve Bakan çocukları için tahliye kararı çıktı. Rıza Sarraf ve 2 eski bakan oğlu dahil 5 kişiye tahliye kararı çıktı. Rıza Sarraf ve eski 2 bakanın oğlu için tahliye kararı verildi fakat bu kişiler hakkında yurt dışı yasağı konuldu.

Bakü’de 1984 yılında dünyaya gelen İran asıllı Azeri iş adamı Reza Zarrab, Türkiye'de ilk olarak Azeri şarkıcı Günel’in sevgilisi, daha sonra da ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in eşi olarak tanındı. Küçük yaşlardan itibaren ticaret ile uğraşmaya başlayan Zarrab armatörlük, kuyumculuk ve petrol ticareti gibi alanlarda faaliyet gösterdi. Türkiye’de ‘Rıza Sarraf’ ismini kullanan Reza Zarrab 2010 yılında şarkıcı Ebru Gündeş ile evlendi ve 2011’de ise baba oldu.

datlu sapuk

Daimi Üye
Tepki
618
Evet tahliye edildiler ne bekliyordukki yillarca yatacaklarmiydi baklava caldi diye omur boyu hapis cezasi aldi cunki o fakir ayakkabi kutusundan paralar cikti o kadar sahtekarlik yapildi tahliye oldu cunki o zengin biri bakan cocugu biri ebru gundesin kocasi adeltmi sizce bu ben turkiye adeltine inanmiyorum sinif farki yapiyorlar :sinirli::sinirli:

dilo$

Daimi Üye
Tepki
342
Evet tahliye edildiler ne bekliyordukki yillarca yatacaklarmiydi baklava caldi diye omur boyu hapis cezasi aldi cunki o fakir ayakkabi kutusundan paralar cikti o kadar sahtekarlik yapildi tahliye oldu cunki o zengin biri bakan cocugu biri ebru gundesin kocasi adeltmi sizce bu ben turkiye adeltine inanmiyorum sinif farki yapiyorlar :sinirli::sinirli:

Türkiye'de ADALET Kadın İsimi olarak kalmaya devam edecek.

O kadar haklisiniz ki ...malesef durum bu. Hirsizlarin serbest birakildigi bir ulke (zenginse , bakan cocuguysa ... )

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.323
kızlar belki çalmamıştır, gözümüzle mi gördük..
Adam zengin diye hemen şeyetmeyelim :gidiyom:
saf birine benziyordu

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
5.840
Ses kayıtları çıktı daha ne olsun inanmaları için bilemiyorum.Bunlar zengin değil ultra zengin !

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.323
Hayır Reza'dan banane. Tohumuna para mı saydım? Ama yanlış bilgilendirme olursa yanlış olur. Bu insan Azerbaycan vatandaşı ve o ülkede yaşıyorken de zaten ultra zengindi. Hatta azeri kızı Günel ile çıkıyordu o zamanlar. Azerbaycanın sayılı zenginlerinden diye yazılıyordu.

dilo$

Daimi Üye
Tepki
342
kızlar belki çalmamıştır, gözümüzle mi gördük..
Adam zengin diye hemen şeyetmeyelim :gidiyom:
saf birine benziyordu

adam zengin diye yapılan bir şey değil bence , göz göre göre yapılanlar ortada :) saf ayağına yapılıyor artık her şey zaten , ha birde bizi saf yerine koyuyorlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar