Ebru Şallı 2 Haftada 9 Kilo Verdi!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ebru Şallı 2 Haftada 9 Kilo Verdi!

01_iha_etkinlik_ebru_salli.jpg

Hürriyet'te yer alan habere göre, önceki gün küçük oğlu Beren ile objektiflere takılan Şallı ’nın henüz 15 gün önce doğum yapmasına rağmen eski formunu koruması görenleri şaşırttı.

Şallı oğlu Beren ’e oyuncak alan Şallı, “Küçük oğlumu emzirip dışarıya çıktım. Beren ’i de okuldan aldıktan sonra hemen buraya oyuncakçıya koştuk. Çok istediği oyuncağı bulamadık ama onun yerine oyuncak futbol sahası aldık. Futbola meraklı ve ilgili ” diye konuştu.

Şallı, az kilo aldığı için çok tartışılan ikinci hamileliğinden sonra fazlalığı olan 9 kiloyu verdiğini belirtip “Doğumdan hemen sonra tabii ki pilates yapmadım. Önceden spor ve pilates yapmamın kaymağını yedim. 9 kilo fazlam vardı onları da verdim. Görenler de bu kadın hiç kilo almamış mı diye hayretle bakıyorlar. Yakında pilates programına da kaldığım yerden devam edeceğim. ” dedi.

Ebru Şallı resimleri için tıklayın!

YAZAN OZ / STARLOUNGE
FOTOĞRAFLAR: İHA

adan

Aktif Üye
Tepki
206
sadece birgün programina baktim yaptigi hareketleri yaptim aman 5 gün kalkamadim her yerim agriyordu
kemik torbasina dönmüs

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
vallah ne yalan diyeyim bekarken 48 kiloydum evlendiğimde de48 iki hamileliklerim dede 48 kiloyla hamile kaldım kilo almadımmı aldım ve gene 48 kiloyum
ne de spor yapmış insanımdır -kop-kop-kop
ama bir dakka yerimde durmam çok hareketliyimdir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar