Ebru Şallı doğum yaptı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Ebru Şallı doğum yaptı

Hamileliğinin 8'inci ayında olan eski manken Ebru Şallı, bir erkek çocuk sahibi oldu

YKM Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tan'ın eşi Ebru Şallı Tan, önceki akşam Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sezaryenla doğum yaptı. 2 kilo 900 gram ağırlığındaki erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sabah gazetesinin haberine göre, Şallı, ilk çocuğu Beren'i sezaryenla dünyaya getirdiği için ikinci çocuğunu da mecburiyetten aynı yöntemle doğurdu. Doğum sırasında eşi Harun Tan, eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Ebru Şallı-Harun Tan çitftinin çocuklarına ne isim koyacaklarını henüz bulamadıkları öğrenildi.

PİLATESLE OLMADI
Ebru Şallı'nın hamileliği boyunca sadece 9 kilo alması eleştirilere sebep olmuştu. Şallı ise "İlk hamileliğimde yedi kilo almıştım. Bu sefer dokuz kilo aldım. Eleştirileri kesinlikle kabul etmiyorum" demişti. Şallı çocuğunu doktoru kabul ederse pilatesle doğurmak istediğini de söylemişti. Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman, pilates yöntemiyle doğum yapmıştı.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
allah analı bablı büyütsün inşallah
Yazıyı okuyunca aynı şey geçti aklımdan ilknuşum bu kadın platesle yimiş kafayı resmen yaa hiç sevmiyorum bu kadını platesle yemek yemek yöntemi olsa eminim ebru onu bile platesle yer kaçık:findik:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Pilatesle kafayı yedi:)

Bende Twitter'dan dudyum doğum yaptığını:) Pembe yanaklı şirin bir bebekmiş:)

Allah analı babalı büyütsün

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Allah anali babali büyütsün
az kilo aldi diye elestirilmemeli bence
ilkinde daha az almisti
sükür saglikli bir cocuk
buda öyledir eminim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar