Ebru Şallı ile Sinan Akçıl birlikte iddiası

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
1378639486322.jpg

Ebru Şallı ile Sinan Akçıl birlikte iddiası

İki ay önce Harun Tan ile 11 yıllık evliliğini sürpriz bir kararla bitiren Ebru Şallı’nın, Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Çiftin basına yakalanmamak için Barcelona’da tatil yaptığı iddia edildi.

Şallı, "Boşandıktan sonra hergün biriyle aşk yaşadığım yazılıyor. Böyle bir şey yok. Bir haftadır oğlum Beren ile Barcelona'dayım" diyerek iddiaları yalanladı. Sinan Akçıl'ın ise "Yalan ya da gerçek hayatım boyunca bu tarz konulara cevap vermiyorum" demesi kafaları karıştırdı.

Yıllar önce verdiği bir röportajında "Kocam, oğlumdan önce gelir" diyen Şallı'nın 11 yıl evli kaldığı Harun Tan'dan gizlice boşanması herkesi şaşırtmıştı. Şallı ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, evden ceketini alarak çıktığını, medeni bir ayrılık olduğunu, eşi Harun Tan ile arkadaş ve dost olarak görüşeceklerini söylemişti.

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
1378827278178.jpg

İlişki Bakü'de başladı

Azeri basını, Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın Haziran ayında Bakü'de yapılan Qrand 2012 Ödül Töreni sırasında tanıştıklarını ve daha sonra aşk yaşamaya başladıklarını iddia etti!

TÖREN GÖRÜNTÜSÜ
Ebru Şallı ile Sinan Akçıl arasında yaşandığı iddia edilen ilişkide söz sırası Azeriler'de! Ülkenin önemli haber sitelerinden axsam. az; iki ünlü ismin ilişkisinin Haziran ayında Bakü'de başladığını yazdı. Haberde Akçıl ve Şallı'nın katıldıkları Qrand 2012 Ödül Töreni'nde çekilmiş fotoğraflarına da yer verildi.

AYNI MASADA
Azeriler'e göre; 'Yılın En İyi Pop Sanatçısı' seçilen Sinan Akçıl ile 'Ebruli' programı nedeniyle 'En İyi Sunucu' seçilen Ebru Şallı, ilk kez bu törende tanışıp yakınlaştı. Şallı, aşk iddiaları için "Sinan Akçıl'la ilk kez Azerbaycan'da karşılaştık ve aynı masada oturduk. Ancak aramızda ilişki yok" demişti.

ÇİKOLATA AKÇIL'DAN MI?
Ebru Şallı, kendisine gelen kalp şeklindeki çikolataların fotoğrafını Instagram'da paylaşıp "Ben bu saatte gelen bu çikolataları çok sevdim" yazdı. Takipçilerinin "Çikolata Sinan Akçıl'dan mı?" sorularına ise yanıt vermedi.

Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar