maviboncuk
Daimi Üye
Tuba Ünsal:Ben pilates topu üzerinde duramazken o neredeyse topun üstünde doğurdu...
© İHA
2010 yılının son aylarında 10 saat süren bir doğum sonrasında kızı Sare’yi dünyaya getiren oyuncu Tuba Ünsal, yine tarihinde 2010 Eylül ayında bir erkek bebek dünyaya getiren Ebru Şallı ile hamilelik süreci ve doğum sonrası dönemlerini karşılaştırdı
Tuba Ünsal, Twitter’da kendisi ve Ebru Şallı arasında doğumla ilgili 10 farkı açıkladı.
© İHA
2010 yılının son aylarında 10 saat süren bir doğum sonrasında kızı Sare’yi dünyaya getiren oyuncu Tuba Ünsal, yine tarihinde 2010 Eylül ayında bir erkek bebek dünyaya getiren Ebru Şallı ile hamilelik süreci ve doğum sonrası dönemlerini karşılaştırdı
Tuba Ünsal, Twitter’da kendisi ve Ebru Şallı arasında doğumla ilgili 10 farkı açıkladı.
- Tuba Ünsal:O hamileyken 7 kilo aldı ben 17...
- Tuba Ünsal:O herşeye koşturucak zaman buluyor, ben bakkala çıksam iki saat dinlenmek için yayılıyorum...
- Tuba Ünsal:O kiviyi kiloyla yer ben eti...
- Tuba Ünsal:Onun saçlarından atlara kuyruk olur benim saç tellerine tek tek isim verdim...
- Tuba Ünsal:O hiber anne bense fiber...
- Tuba Ünsal:Onun termosunda limonlu salatalık suyu var benimkinde votka limon...
- Tuba Ünsal:O programlarıyla Türk kadınında farkındalık yaratır, ben daha ne olduğumun farkına varamadım...
- Tuba Ünsal:Onun çocuğuna kivican adını takarlar benimkine Sarelle.
- Tuba Ünsal:Onun hamilelik kitabı yapmanız gerekenleri anlatır, benimkisi kesinlikle yapmamanız gerekenleri...
alıntı