Ejder Kapanı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ejder Kapanı (Ejder Kapanı)

TMC ve Uğur Yücel, yüksek bütçeli bir aksiyon ve kalabalık bir oyuncu kadrosuyla izleyici karşısına çıkıyor.

318289976D6A33B6D9575BF7C91B.jpg

Ejder Kapanı

Yönetmen :Uğur Yücel

Oyuncular : Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Berrak Tüzünataç, Nejat İşler, Ceyda Düvenci

Tür : Aksiyon

Yapım : Türkiye, 2009

Güneydogu’da askerliğini yapan Er Ensar (Nejat İşler) acımasız bir ölüm makinasıdır. Askerdeyken 12 yaşındaki kız kardeşine bir sübyancı tecavüz etmiştir. Kızın akıl hastanesinde kendini astığını askerden döndüğü ilk gün sarsıntıyla öğrenir Ensar. Ardından şehirde cinayetler işlenmeye başlar. Soruşturmayı cinayet masasından iki usta dedektif Abbas - (Uğur Yücel), “Akrep”Celal (Kenan İmirzalıoğlu) ve stajyer polis memuresi Ezo (Berrak Tüzünataç) üstlenir. Emekliliğinde önce son görevini üstlenen Abbas’ın tek hayali uzun yıllardır sevgilisi olan ve bir pavyonda şarkıcılık yapan Cavidan’ı (Ceyda Düvenci) da alıp gitmektir uzaklara.

[DM]xbvbh6_ejder-kapany_shortfilms[/DM]

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İzledim ve de süperdi. gerçi ben Kenan'a bu tarz roller yakıştıramıyorum :dertli:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
okadar reklama okadar sükseye karşılık daha can alıcı bi film beklerdim Ejder Kapanı ... film ismi de oldukça etkileyici çekici olsada ben sevmedim filmi ..:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar