incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler :
İlk önce soğan, pırasa, havuç, patates, fasulye ve kerevizi küçük küçük doğrayın. Daha sonra bir tencereye sıcak su ilave edin. Önce fasulyeyi koyup 10 dakika pişirin. Diğer sebzeleri de ilave edip pişirmeye devam edin.
Ayrı bir yerde yoğurt, un, yumurta sarısını çırpın. 2 yemek kaşığı çorba suyundan içine ilave edin. Kaynamakta olan çorbaya ekleyin. Limonu ilave edin. 5 dakika kadar kaynatıp altını kapatın. Üzerine kırmızı biberle kızdırılmış yağı dökerek servise sunun.
Afiyet Olsun.
ALINTI
- 1 Adet Pırasa
- 3 Adet Taze Fasulye
- 1 Adet Havuç
- 1 Adet Patates
- 1 Adet Kereviz
- 2 Adet Yumurta Sarısı
- 1,5 Kase Yoğurt
- Yeteri kadar tuz, su
- 1,5 Yemek Kaşığı Un
- 1,5 Yemek Kaşıgı Tereyağı
- Yarım limon
- 1,5 Yemek Kaşıgı Tereyağı
- 1 Tatlı Kaşığı Kırmızı Biber
İlk önce soğan, pırasa, havuç, patates, fasulye ve kerevizi küçük küçük doğrayın. Daha sonra bir tencereye sıcak su ilave edin. Önce fasulyeyi koyup 10 dakika pişirin. Diğer sebzeleri de ilave edip pişirmeye devam edin.
Ayrı bir yerde yoğurt, un, yumurta sarısını çırpın. 2 yemek kaşığı çorba suyundan içine ilave edin. Kaynamakta olan çorbaya ekleyin. Limonu ilave edin. 5 dakika kadar kaynatıp altını kapatın. Üzerine kırmızı biberle kızdırılmış yağı dökerek servise sunun.
Afiyet Olsun.
ALINTI