El İşi Kumaş Kaplı Nikah Davetiyesi

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Sizinle yeni bir el işi davetiye örneği paylaşmak istiyorum.
Çok keyifli ve kolay bir örnek. İhtiyaçlarınız:
1. Yapıştırıcı Sprey
2. Kurdele, iplik, vs..
3. Çeşit çeşit kartlar
4. Kumaş (hafif kumaşlar tercihimiz)
5. Kumaş makası yada profesyonel kağıt kesici makina
Yapım:
1. Öncelikle yapıştırıcı spreyinizi kullanacağınız bir alan belirleyin, başka malzemelere sıçramaması için derin bir kutunun içinde spreyleme işlemini yapabilirsiniz. Birkaç kartı sprey ile yapışkan hale getirin.
2. Bir ucundan başlayarak kenarlardan seçtiğiniz kumaşı kartın üzerine yapıştırın. Yapıştırırken kumaşın çok düzgün bir şekilde kartı kapladığına dikkat edin.
3. Kartı ters döndürün ve ters taraftan da kumaşın pürüzsüz yapıştığına emin olun.
4. Kumaş makası yada prof. kağıt kesici ile karttan dışarıda kalan kumaşı kesin.
5. Kumaşla kaplanmış kağıdı ikiye katlayın ve ortasını belirleyin
6. Bilgisyarda yada elinizle hazırlamış olduğunuz ikinci kartı, kumaş ile kapladığınız kartın içine yerleştirin ve orta noktalarından kurdele yada ip ile tutturun.
7. Kartları kapatın ve üstlerine tüm gece boyunca durması koşulu ile ağır kitaplar koyun ki, kartlar kapalı kalsın.
İşte size istediğiniz renk ve desende, şık nikah davetiye örneği. Kolay gelsin..

diyweddingmenus.jpg

diyweddingprograms11.jpg

diyweddingprograms2.jpg

fabricweddingmenus.jpg

seahorseinvite.jpg

weddingchicksdiy.jpg

Alıntıdır.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
bak ben bunu sevdim eyer ikinci baharımı yaşıyacak olurda nişanlanırsam davetiyeleri yaparım emeğine sağlık canım çok hoş olmuş

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
:) farklı kumaş ve farklı kombineleri yapmak da bizim yaratıcılığımıza kalıyor artık.
sağol canım:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar