incitanemtuana
Daimi Üye
Pratik Bitkisel Tarifler:
* 1 bardak kaynar suya 2-10 gram adaçayı konulur. 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak içilir.
* Sarımsak, sedefotu incirle beraber yenilir. ( Sedef otu 1 gramdan fazla tüketilmemelidir. Zehirleyebilir.)
* Zencefil kökü kaynatılır, günde 2-3 bardak içilir.
* 1 kaşık tatlandırılmış limon suyu içine 2 damla tarçın yağı damlatılıp içilir.
* Çam fıstığı, bal veya üzümle yenilir.
ALINTI
* 1 bardak kaynar suya 2-10 gram adaçayı konulur. 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak içilir.
* Sarımsak, sedefotu incirle beraber yenilir. ( Sedef otu 1 gramdan fazla tüketilmemelidir. Zehirleyebilir.)
* Zencefil kökü kaynatılır, günde 2-3 bardak içilir.
* 1 kaşık tatlandırılmış limon suyu içine 2 damla tarçın yağı damlatılıp içilir.
* Çam fıstığı, bal veya üzümle yenilir.
ALINTI