N
nuran34
Misafir
:findikim:
Malzemeler: - 1 su bardagi kendinden kabaran un (self-rising flour)
not: Bu unu kendiniz yapmak icin varsa kekun, yada normal unun icine 3 cay kasigi karbonat + 2 cay kasigi kabartma tozu + 1 cay kasigi tuzla birlikte eleyip kullanabilirsiniz. Bu tarifte 1 bardagini alt hamura, kalanindanda 3/4 bardak ust hamura kullanin.
- 1/2 su bardagi iyice cekilmis badem
- 80gr tereyagi veya margarin (yaklasik 5 bucuk yemek kasigi kadar)
- 1/3 bardak kahverengi seker
- 1 tatli kasigi limon suyu
- 1 cirpilmis yumurta (yaklasik) Icine
- 4 su bardagi soyulup, ayiklanip ufak kup kup dogranmis elma (yaklasik buyuk 3 tane)
- 1/2 su bardagi kahverengi seker
- 1 tatli kasigi limon suyu
Ustune:
- 3/4 su bardagi kendinden kabaran un - 1 tatli kasigina yakin tarcin
- 4 yemek kasigi tereyagi veya margarin - 1/3 su bardagi kahverengi seker
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler: - 1 su bardagi kendinden kabaran un (self-rising flour)
not: Bu unu kendiniz yapmak icin varsa kekun, yada normal unun icine 3 cay kasigi karbonat + 2 cay kasigi kabartma tozu + 1 cay kasigi tuzla birlikte eleyip kullanabilirsiniz. Bu tarifte 1 bardagini alt hamura, kalanindanda 3/4 bardak ust hamura kullanin.
- 1/2 su bardagi iyice cekilmis badem
- 80gr tereyagi veya margarin (yaklasik 5 bucuk yemek kasigi kadar)
- 1/3 bardak kahverengi seker
- 1 tatli kasigi limon suyu
- 1 cirpilmis yumurta (yaklasik) Icine
- 4 su bardagi soyulup, ayiklanip ufak kup kup dogranmis elma (yaklasik buyuk 3 tane)
- 1/2 su bardagi kahverengi seker
- 1 tatli kasigi limon suyu
Ustune:
- 3/4 su bardagi kendinden kabaran un - 1 tatli kasigina yakin tarcin
- 4 yemek kasigi tereyagi veya margarin - 1/3 su bardagi kahverengi seker