incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ici icin:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2 adet elma
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 cay bardagi toz seker
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 tatli kasigi tarcin
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2 yemek kasigi siviyag
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hamuru icin:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]200g margarin
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 yemek kasigi yogurt
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 cay bardagi sivi yag
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 tatli kasigi kabartma tozu
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4 damla limon suyu
3 yemek kasigi tozseker
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Alabildigi kadar un
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hazirlanisi:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Elmalari soyun ve rendeleyin. Diger malzemeleri ekleyip tavada eriyene kadar pisirin. Sogumaya birakin.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Margarini eritin. Diger malzemeleri ekleyip yumusak bir hamur elde edin. Oklava ile acip cay bardaginin ucuyla sekil verin. Hamurlarin yarisini yagli kagit serilmis firin tepsisine dizin. Ortalarina tatli kasigi ile elmali harcdan koyun. Ayirdiginiz diger hamurlari üzerlerine yerlestirip ortalari yirtilacak sekilde kenarlarini parmaginizla bastirin. 200derece isitilmis firinda pisirin. Soguyunca servis tabagina koyun. Üzerine pudra sekeri serpin.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Afiyet Olsun..
ALINTI