Emel Acar'dan kızlık soyadı davası

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
fft2mm6058239.jpg

Emel Acar'dan kızlık soyadı davası

Erdal Acar'dan ihanet ve şiddet yüzünden boşanan Emel Acar, kızlık soyadı 'Yıldırım'ı kullanmak için dava açtı. Modacı, sosyal medya hesaplarındaki 'Acar' ismini de kaldırdı

Türkiye'nin en zengin ve çapkın adamlarından Erdal Acar ile 19 yıl önce evlendi. Bu evliliğinden 2 çocuk sahibi oldu, yıllarını ailesine adadı. Defalarca eşinin ihanetlerine göz yumdu, çünkü onun tek isteği ailesini bir arada tutmaktı. Ancak Emel Acar, bir gece eve alkollü gelip kendisine şiddet uygulayan eşine daha fazla katlanamadı.

Geçtiğimiz ay 5 dakikada 19 yıllık evliliğini noktalayan ünlü işadamından tek kuruş talep etmeyerek de hem gururunu hem de öfkesini gözler önüne serdi.

GÖRMEK İSTEMİYOR

Emel Acar, bununla da yetinmedi. Moda dünyasında kendisine başarılı bir yer edinen Emel Hanım, 19 yıllık eşinin soyadını da artık kullanmama kararı aldı. Mahkemeye başvurarak kızlık soyadı 'Yıldırım'ı kullanmak istediğini belirten güzel modacı, sosyal medya hesaplarından da 'Acar' ismini kaldırdı. Bu arada ailesinin yanında İzmir'de olan Emel Yıldırım'ın eski eşinin telefonlarına çıkmadığı ve Erdal Acar'la asla görüşmek istemediği öğrenildi.

TEK KURUŞ ALMADI

Eski eşine çok kızgın olan Emel Yıldırım, ülkenin en zengin işadamları arasında olan Erdal Acar'dan boşanırken de hiçbir maddi ve manevi talepte bulunmayarak şaşırtmıştı.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
mantıklı olanda bu değil mi
boşandıktan sonra neden eski eşin soyadını kullansın ki

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Bende anlamadım boşanınca zaten kızlık soyadına dönmüyor mu :acep: Moda konusunda isim yaptığı için eşinin soyadını kullanmakta ısrar etse anlayacağım ama bu durum enteresan geldi :findikim:

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Neden tek kuruş almıyor ben de onu anlamadım. Bu işte bir iş var. Belki barışırlar ileride.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar