Emir ve Feriha'nın Öpüşmesinin Bedeli Ağır Oldu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
140320121013412096763_2.jpg

Show TV'de yayınlanan "Adını Feriha Koydum" dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy'la rol gereği öpüşünce sevgilisi terk ettiği iddia edildi.

Milliyet Cadde'nin haberine göre; ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin üç ana karakterinin hemen hemen aynı zamanlarda sevgililerinden ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılıkların arkasında kıskançlık yatıyor
* Dizinin ‘Feriha’sı Hazal Kaya’yla yaklaşık iki yıldır birlikte olan Cahit Baha Pars’ın, sevgilisinin ‘Emir’ karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’la öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğu, bunun da ayrılığı getirdiği iddia ediliyor.
* Ulusoy’un Ceyda Gönenç’le ilişkisini de, Gönenç’in kıskançlıklarının bitirdiği söyleniyor.
* ’Hande’yi oynayan Ceyda Ateş’e gelince: Genç oyuncuyla restoran işletmecisi Can Yurtsevdi’nin arası, bir deodorant firmasının reklam kampanyası yüzünden açıldı. Ve kampanyanın internet sitesinde kışkırtıcı pozlar veren Ateş’e kızan Yurtsevdi, ilişkiyi bitirdi.

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
hazal-cahit_640.jpg

Hazal Kaya, iki yıldır kendisinden 17 yaş büyük Cahit Baha Pars ile aşk yaşıyordu.

Gittikleri her yerde mutluluk pozu veren sevgililer ani bir kararla ayrıldı. Cahit Baha Pars'ın, sevgilisinin 'Emir' karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'la öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğu, çiftin kıskançlık nedeniyle yollarını ayırdığı iddia adildi.

Çıkan haberlerin ardından Kaya'nın fanları sosyal paylaşım sitelerinde Pars'ın başka bir kadın ile çekilmiş samimi fotoğraflarını paylaşıp, altında "ayrılığın nedeni kıskançlık değil, ihanettir" notunu düştüler.

burcu13

Daimi Üye
Tepki
311
allahım Allahım benim aşkitom emircim bayılıyorum ben ya emire öleki bazen birileri çıkma teklifi falan ediyo araya birileri sokuyolar emir gibimi falan diyorum onlarda emir kim yaaa diyolar okadar yani çok tatlı yaa:D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar