Emre Kınay: "O mesajları ben atmadım"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Emre Kınay: "O mesajları ben atmadım"
Yasak aşk tartışmasına, Emine Ün'ün eski eşi Emre Kınay da katıldı

547536_detay.jpg
Oyuncu Emre Kınay’la evliyken işadamı Tolga Karakaş’a mesaj attığı iddia edilen Emine Ün “Emre’ye ihanet etmedim. Tolga ile ailece görüşüyorduk belki o mesajları telefonumdan Emre göndermiştir, bunu nereden bileyim” demişti. Bunun üzerine gözler Emine Ün’ün boşandığı eşi Emre Kınay’a çevrildi. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; mesajların kendisi tarafından gönderilmediğini vurgulayan Emre Kınay, eski eşinin iddiasına şu yanıtı verdi: “Tolga Bey’i Emine Hanım’ın telefonundan ne aradım ne de mesaj attım. Ayrıca 2008 yılında olduğu öne sürülen kayıtlar da şu anda beni gerçekten ilgilendirmiyor. Kızım Duru’nun sağlığı için bugüne kadar hiçbir şey konuşmadım, bundan sonra da konuşmayacağım. Daha fazla üzülmek istemiyorum.”

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
tamam işte gel bu çocuklardan hayır bekle anası babasını aldatıyo veyahut babası anasını sadece emre kınay emine ün için demiyorum sanat çıların hepsine diyorum yetişen çocuklar gariplerim aileleri böyle onlara örnek oluyorlar ilerde birer yetişkin olduklarında böyle durumları ve daha beterlerini normal görecekler yazık doğru yetiştirmeyi nasip et YARABBİ hepimize...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Emre Kınay ı çok beyeniyorum ben emine yi de severdim ama demek ki göründüğü gibi değilm,ş

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ya o millet böyle elleri para görsün birazda şöhret olsun bütün değerlerini yitiriyorlar yazık ya dünya güzeli kızları var ana ayrı telden baba ayrı telden işte ne oluyorsa çocuklara oluyor

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
ben komsulardan duyduklarımı soyledım aman zaten burnu havada bır kadın :alsana: ama emre kınay her zaman selamını verır azda olsa ayak ustu konusur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar