En çok harcama yapan il

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
TÜİK, 2008-2009-2010 Hanehalkı Tüketim Harcamaları Bölgesel sonuçlarını açıkladı.

690985_detay.jpg

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2008-2009-2010 Hanehalkı Tüketim Harcamaları Bölgesel sonuçlarına göre, toplam tüketim harcamasının yüzde 23,9'u İstanbul'da oturan hanehalklarınca yapıldı. Kuzeydoğu Anadolu bölgesinin payı ise sadece yüzde 2 oldu.

Kuzeydoğu Anadolu Bölgesinde de hanehalkı harcama bütçesinin yaklaşık üçte 1'inin gıda ve alkolsüz içeceklere ayrılması dikkati çekti.

Alıntı :

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
istanbul okadar kalabalıkkı gelmeyin artık yaaa mafettiniz istanbulu

istanbula gelenler keyfinden gelmiyor ki canım geçim sıkıntısından taşı toprağı altın diye bir ekmek yemek için geliyorlar.Suç onların değil
Ben hayatta istanbulda yaşamak istemem mesela ama ekmeğim ordaysa mecbur gelirim yada gezme amaçlı ama asla ömrümün geri kalanını geçirmek istemem.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
istanbula gelenler keyfinden gelmiyor ki canım geçim sıkıntısından taşı toprağı altın diye bir ekmek yemek için geliyorlar.Suç onların değil
Ben hayatta istanbulda yaşamak istemem mesela ama ekmeğim ordaysa mecbur gelirim yada gezme amaçlı ama asla ömrümün geri kalanını geçirmek istemem.

tatlım haklısın biliyorum ama burda geçim daha zor bunu bile bile geliyorlar bu yüzden hayat dahada zorlaşıyor işsiz sayısı istanbulda çok fazla bir tek büyükşehir istanbul değilki geliyorlar çoluk çocuk sonrada perişan oluyorlar bile bile lades hem bize hem kendilerine zarar

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Sende haklısın canım ben olsam sadece o trafiğine kalsa yine gelmem.
Allah herkesin yardımcısı olsun istanbulu büyüteceklerine oraya köprü bilmem marmaray yapacaklarına göç veren illere yatırım yapsınlar da kimse gelmesin dimi
O zaman göç almaz kalabalıklaşmaz köprü bilmem ne yapmayada gerek kalmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar